Przegubowiec
Moderator: Szeregowy_Równoległy
Matko, tylko dwa razy się spytałem, a niektórzy już robią ze mnie jakiegoś niecierpliwego i już jakieś złośliwe ataki...
I po co pisać te złośliwości? Jeśli piszecie tylko po to żeby komuś dowalić to możecie sobie darować.
A nie, nie możecie, bo przecież tu jest Polska
Co to za chory kraj, gdzie ludzie potrafią być dla siebie tylko złośliwi.
I po co pisać te złośliwości? Jeśli piszecie tylko po to żeby komuś dowalić to możecie sobie darować.
A nie, nie możecie, bo przecież tu jest Polska
Co to za chory kraj, gdzie ludzie potrafią być dla siebie tylko złośliwi.
Bo pytanie kiedy strona ruszy jest drażniące. Ruszy, to ruszy, terminu nigdy się nie poda, bo nie wiadomo jaka jest przyczyna usterki a jak już wiadomo, to ile czasu potrwa naprawa. Może i 2 godziny, jak i 4 dni... Tego nikt Ci nie odpowie, bo to po prostu nie wiadomo.ZEA_R-0 pisze:Matko, tylko dwa razy się spytałem, a niektórzy już robią ze mnie jakiegoś niecierpliwego i już jakieś złośliwe ataki...![]()
-
prosper5250
No to się gość zdziwiprosper5250 pisze:Powód zniknięcia z "eteru" - co prawda tylko w języku angielskim - podano na facebookowym Przegubowcu. Data przywrócenia portalu nie jest jednak znana. Nastąpi to najszybciej jak tylko możliwe - tak zapewniają Admini, prosząc jednocześnie o cierpliwość.
-
prosper5250
prosper5250 presents: www.przegubowiec.eu Zapraszam! 
-
prosper5250
Jak to przeczytałem to przypomniała mi się taka oto piosenkareserved pisze:Słynny Paweł ala obrońca 122 twierdzi na forum gazeta.pl, że:Zostało zamknięte z uwagi na fakt, że goście przegubowca trollują na forach i szkodzą komunikacji na Żoliborzu - przez to nie ma autobusów na wielu ulicach (Włościańska, Przasnyska itd.).
15/12/2005-12/7/2019
Czy do innych użytkowników Przegubowca można wysyłać PW, bo nie widzę takiej opcji?
Bo chciałbym się pilnie skonkatkować z jednym użytkownikiem.
Bo chciałbym się pilnie skonkatkować z jednym użytkownikiem.