Zobaczymy kiedy zostaną ogłoszone zmiany.alojzy pisze:Mądre głowy w ZTMie już nad tym pracują:
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 27543.html
Most PĂłĹnocny - nasze przewidywania
Moderator: Wiliam
- tarantula01
- Kontakt:
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na trzy dni przed ich wprowadzeniem, jak zwykle?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Moje pytanie pojawiło się właśnie w kontekście tej notatki - chodzi o to, czy już są jakieś efekty tych działań, czy jak zwykle otworzą most a autobusy pojadą nim za dwa dni...alojzy pisze:Mądre głowy w ZTMie już nad tym pracują:
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 27543.html
Można by było 7xx puscić do Metra Młociny z Legionowa. Na Żeraniu zostały by te jeżdzące przez Płochocińską, ale je też mozna by wygiąć w drugą strone i na Młociny.
Czy w momencie otworzenia mostu Północnego, ruszy linia tramwajowa? Czy to będa różne terminy?
Czy w momencie otworzenia mostu Północnego, ruszy linia tramwajowa? Czy to będa różne terminy?
"Livin' On A Prayer"
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Żadnych siedemsetek na TMP
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nic nie ruszy, ZTM jest w lesie z dokumentacją projektową. Może nawet "w czarnej dupie" byłoby tu lepszym określeniem.Bon Jovi pisze:Czy w momencie otworzenia mostu Północnego, ruszy linia tramwajowa?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Chyba Most Północny jest jednak na zbyt dużym politycznym aby doszło do czegoś takiego.Piottr pisze:Moje pytanie pojawiło się właśnie w kontekście tej notatki - chodzi o to, czy już są jakieś efekty tych działań, czy jak zwykle otworzą most a autobusy pojadą nim za dwa dni...
Serio - ironia ironią (tudzież satyra satyrą), ale bez przesady...
Na solinkiosa pisze:wyodrębnienie lokalnej linii Metro Młociny - Młociny UKSW.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
dobry_wujek
A czy przy okazji oddania mostu pólnocnego jest szansa na polaczenie M.Mlociny przez Tarchomin,Brodno,do kranca Skarbka z Gor? Slyszal ktos cos?Pozwolilo by to na szybszy dojazd z tej strony Wawy a nie tylko od centrala, i polaczyloby z metrem kilka duzych blokowisk.
Ewentualnie :m.mlociny-tarchomin-trasa torunska-marki - to tym bardziej cieszyloby sie powodzeniem
Ewentualnie :m.mlociny-tarchomin-trasa torunska-marki - to tym bardziej cieszyloby sie powodzeniem