W piątek jedyny młody kierowca z Mobilisu z którym się mijałem to był Paweł. Tylko, że on miał zmianę jeśli dobrze pamiętam około 12.fraktal pisze:No właśnie podejrzewałem, że to może Ty, bo oprócz sprawnej jazdy, kierowca obtrąbił kilka osobówek, ale to było blisko popołudniowego szczytu, a Ty chyba rano jeździsz.
Co nas wkurza w zachowaniu współpasażerów?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Rano. I tylko rano. Kiedy Ty jeszcze smacznie śpisz.fraktal pisze:(...) a Ty chyba rano jeździsz.

Mam nie trąbić na idiotę, który kompletnie nagle wyskakuje mi na buspas, a mi jedyne co pozostaje, to ucieczka z tego pasa w prawo? Lepiej zażądaj od naszych fachowców, aby naprawili Ci trąbkę, bo użyć jej, to kompletny wstyd. Już dziecko w rowerze ma lepsze sygnały dźwiękowe...Szeregowy_Równoległy pisze:Jak trąbił, to na pewno on

Minutę po Twoim odjeździe.dzidek pisze:W piątek jedyny młody kierowca z Mobilisu z którym się mijałem to był Paweł. Tylko, że on miał zmianę jeśli dobrze pamiętam około 12.
![;]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Kto ma na zbyciu Rp1? 

- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Załatw mi takie w takiej wersji, żeby się dało do A016 założyć, a obiecuję, że przestanę publicznie negować sens budowy drugiej linii metraMeWa pisze:Proszę

- Patryk2222
W Bratysławie dało się założyć rp1 do autobusu
Klik
Zapewne taki był by satysfakcjonujący dla ciebie. Na allegro jest taka trąba za ok 80zł. Mechanikami musisz zagadać żeby ci wiatr podprowadzili

Zapewne taki był by satysfakcjonujący dla ciebie. Na allegro jest taka trąba za ok 80zł. Mechanikami musisz zagadać żeby ci wiatr podprowadzili

A415>>3911>>3916>>3905>>4796>>4938
>>5457>>1804
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg

D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
Często ludzie pod Arkadią wykazują się nie lada pomysłowością - ostatnio jechałem z panem, który wsiadał do 13N z listwą niewiele krótszą od wagonuJacekM pisze:Kiedyś zimą jakiś nurek wsiadł w weekend na Wisłostradzie do U15 na 185 z kilkumetrowym metalowym drągiem... Aż dziwne, że kierowca go nie wywalił, koleś siał spustoszenie, wysiadając prawie skosił kobietę na przystanku tą rurą.

noidea
Może potrzebował takiej... Na wymiar... A co!
[ Dodano: 06-12-11, 13:26 ]

[ Dodano: 06-12-11, 13:26 ]
Chyba dla mnie, nie dla niego.Patryk2222 pisze:W Bratysławie dało się założyć rp1 do autobusuKlik

Atak grupy emerytów na moją osobą. Jadę na zmianę, lekko opóźniony, przystanek Bohomolca, troszkę zdziwiony, że nikt nie klika w STOP, więc jadę dalej. Dojeżdżam do Potockiej, słyszę pretensję, dlaczego się nie zatrzymałem. Więc grzecznie odpowiadam, że w przypadku przystanku NŻ należy STOP nacisnąć przed przystankiem, a nie za. W odpowiedzi usłyszałem, że tam Pani o kulach chciała wysiąść, więc ja odparłem: "Skąd miałem wiedzieć?". "Mógł Pan się domyślić". Z mojej strony cisza... "Powinien Pan wozić kartofle, a nie ludzi". Na koniec dialogu: "Przepraszam bardzo, że się nie zatrzymałem, bo nikt nie nacisnął "przystanku na żądanie". 

- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Przy Bohomolca też się nasłuchałem. Że powinienem wiedzieć, że ktoś chce wysiąść, że powinienem się zatrzymać "bo 181 stanęło, to pan też powinien", "pan trzyma kierownicę jedną ręką, ja się czuję zagrożona"... O ile na takiej Pradze czy Bródnie nie miałem pół problemu z pasażerami, to na Żoliborzu zawsze, codziennie, ciągle. Szczególnie w okolicach pl. Wilsona. ("Pan wie, że powinien pan tu być MINUTĘ TEMU!?!")