575
Moderator: Wiliam
Abstrahując od historii:
Tak. Dojazd bez 575 jest ch***wy. Po prostu. Przede wszystkim trzeba dojść te dwa i pół przystanku a potem spieszyć się na 148 w godz 14-16.
Tak. Dojazd bez 575 jest ch***wy. Po prostu. Przede wszystkim trzeba dojść te dwa i pół przystanku a potem spieszyć się na 148 w godz 14-16.
Być zadowolonym z tego, co się posiada, to największe i nienaruszalne bogactwo.
— Cyceron
Doświadczenie - to dar nieba. Masz, gdy Ci już nie trzeba.
- Jan Sztaudynger
— Cyceron
Doświadczenie - to dar nieba. Masz, gdy Ci już nie trzeba.
- Jan Sztaudynger
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Swoją drogą na co pójdą DSowe brygady 575?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Myślę, że jednak na 523 są bardziej potrzebne.wojtor pisze:Moglyby pójść na jakąś formę codziennego 306
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To podobnie jak 306, tyle że temu się to zdarza w szczycie popołudniowym, a nie w DS.
Jak dla mnie mogą być i kursy skrócone do Wiatracznej, na Pradze to i tak jest pseudoprzyspieszony autobus. Na odcinku lewobrzeżnym jednak ta linia jest w soboty niezabieralna.
Jak dla mnie mogą być i kursy skrócone do Wiatracznej, na Pradze to i tak jest pseudoprzyspieszony autobus. Na odcinku lewobrzeżnym jednak ta linia jest w soboty niezabieralna.
naprawdę uważasz, że linię kursującą w szczycie co 6 minut! należy jeszcze wzmocnić:Glonojad pisze:Myślę, że jednak na 523 są bardziej potrzebne.
http://ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=18 ... 8&o=02&k=A
mając wybór pomiędzy linią, która w tym samym szczycie jest co 30 min.
http://ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=18 ... 6&o=01&k=A
... ?
128 - jedyna linia na Rakowcu Płd + 105,136,138,141,154,172,175,188,191,208,218,306,504