Przestań się błaźnić publicznie i kompromitować.art 11. ust. 4 PORD
RowerzyĹci vs automobiliĹci
Moderator: Wiliam
MeWa pisze:Jaka jest rola roweru w PORD względem pieszego (czyli nieautobus)?ArturS pisze: Tak Mewa uważam, iż Szeregowy będzie do upadku siły szukał przepisu by wysło na niegoNiestety ale PORD jest nieubłagany i nie jest w stanie podważyć roli roweru w PORD i tego nie zmieni
Jeśi rowerzysta zaiwania po ścieżce a nie ma ludzi, sprawa jest prosta, jeśli pieszy kręci się po scieżce, jest traktowany jakby chodził po Al. Jerozlimskich, czyli jest do przejechania
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
SG pisze:Przestań się błaźnić publicznie i kompromitować.art 11. ust. 4 PORD
- Załączniki
-
- Banan.png (86.58 KiB) Przejrzano 1476 razy
Misiu mylisz się, bo dla szweregowego jesli niie ma ścieżki mam zapierdalać po ulicy i to robię. Tylko to uproszczenie dla niego, on chce wymóc abym zgodnie z przepisami jechał np z Jelonek do Centrum, a ja mu na to, nie mam jak! On tego nie rozumie, ja jego też nie, i mamy klosaJKTpl pisze:Stanowisz niebezpieczeństwo dla ruchu. Nie rozumiesz przepisów ruchu drogowego. Tu nie ma co interpretować. Twój dwukołowy bolid powinien zostać zdeponowany na najbliższym posterunku Policji.ArturS pisze:art 11. ust. 4 PORD
(...)tylko w razie braku chodnika lub pobocza albo niemożności korzystania z nich(...)
Dla iniego Nowowiejska to abstracja choć jako jedyna w tym mieście jest zbudowana zgodni ze sztuką UE. Ni chuj.. go nie przekonasz choć akruat ona jest idelnaMeWa pisze:Dobrze - w jakim stopniu odnosi się on do przechodzenia pieszych przez ścieżkę rowerową po pasach?ArturS pisze:eśli rower vel pieazy to akruat jest to idealny przepis
- MeWa
- Cukiereczek
Nie jest idealna, ale jakoś nie chcesz się odnosić do argumentów. Poza tym liczba błędów i literówek rośnie w Twoich wypowiedziach. Dopowiadasz innym to, czego nie napisali i nie twierdzili albo masz problem ze zrozumieniem cudzych wypowiedzi. Szkoda czasu 
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Na początek proszę o nie robienie literówek w moim nicku, tudzież pisanie mnie wielką literą. Raz mogę nie dostrzec, więcej to przesada.ArturS pisze:Misiu mylisz się, bo dla szweregowego jesli niie ma ścieżki mam zapierdalać po ulicy i to robię. Tylko to uproszczenie dla niego, on chce wymóc abym zgodnie z przepisami jechał np z Jelonek do Centrum, a ja mu na to, nie mam jak! On tego nie rozumie, ja jego też nie, i mamy klosa
Ja zadałem ci proste pytanie o przejście dla pieszych na drodze dla rowerów. Ty uparcie je ignorujesz, tak samo jak pytania o to, na jakiej podstawie przytaczasz przykłady z innych miast, skoro z nich nie pochodzisz. Niestety, płaszczyzny porozumienia nie znajdziemy, jak już dwukrotnie wspomniałem, uważam cię za idiotę. Nie dlatego, że się pomyliłeś, bo to zdarza się każdemu, nawet mnie. Dlatego natomiast, że zamiast przyznać, że nie miałeś racji co do przejścia dla pieszych przez DDR, przejrzałeś kodeks, a jak już nic nie znalazłeś, to krzyknąłeś "A ja chcę z Jelonek do Centrum". Masz jak: po jezdni, zgodnie z PoRD. Ja nie mam klosa, cokolwiek by to nie znaczyło (no, chyba, że oznacza wybitną inteligencję i biegłość we władaniu językiem ojczystym, ale wtedy ty tego nie masz), ja wiem jak to powinno wyglądać, wiem też, co mi przeszkadza, mam również świadomość tego, w którym momencie zbłądziłeś. Jeśli ty nie jesteś w stanie się w tym połapać, to współczuję. Bez banana na twarzy, bo wesołe to to nie jest. Mam tylko nadzieję, że nie jesteś w żaden sposób reprezentatywny dla lobby prorowerowego, bo gdybyś był, to moje zdanie na temat rowerzystów okazałoby się bardzo, ale to bardzo przewartościowane.
Nie wiem jak on chce przechodzić przez ściezkę. którą przechodzi RAZ! Chce tramwaj na Ochotę nawet jej nie mija! To jest szukanie dziury w całym, ale MOD-owie się mnie przyjebali ;MeWa pisze:Dobrze - w jakim stopniu odnosi się on do przechodzenia pieszych przez ścieżkę rowerową po pasach?ArturS pisze:eśli rower vel pieazy to akruat jest to idealny przepis
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja chcę po pasach. Taki już jestem przepisowy. Ty chcesz mnie na pasach rozjechać i nie dostrzegasz w tym żadnego naruszenia przepisów.ArturS pisze:Nie wiem jak on chce przechodzić przez ściezkę. którą przechodzi RAZ!MeWa pisze:Dobrze - w jakim stopniu odnosi się on do przechodzenia pieszych przez ścieżkę rowerową po pasach?
- MeWa
- Cukiereczek
Ty wiesz jak ta ścieżka przebiega czy nie bardzo?ArturS pisze:Nie wiem jak on chce przechodzić przez ściezkę. którą przechodzi RAZ! Chce tramwaj na Ochotę nawet jej nie mija! To jest szukanie dziury w całym, ale MOD-owie się mnie przyjebali ;MeWa pisze:Dobrze - w jakim stopniu odnosi się on do przechodzenia pieszych przez ścieżkę rowerową po pasach?
W drodze z metra na przystanek w kierunku Ochoty też OIDP trzeba przejść przez ścieżkę - tyle dobrze, że nie przez skrzyżowanie ścieżek rowerowych.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
Odwarcam. Jestes idiota, debilę, nie masz, już medliwość odezwać się To nie ja, penomcnik ds rowerow odpada ł=Szeregowy_Równoległy pisze:Ja chcę po pasach. Taki już jestem przepisowy. Ty chcesz mnie na pasach rozjechać i nie dostrzegasz w tym żadnego naruszenia przepisów.ArturS pisze: Nie jeb
Nie wiem jak on chce przechodzić przez ściezkę. którą przechodzi RAZ!