A jak już Legionowo będzie miało, to Suwałki też by mogły mieć!konri pisze: A dlaczego nie - skoro Marki mają bezpośredni dojazd do centrum, to Legionowo też mogłoby mieć
Most PĂłĹnocny - propozycje ZTM
Moderator: Wiliam
Różnica w długości linii do Metra Młociny jest chyba bardzo mała, jeśli linia miałaby skręcać z Modlińskiej w TMP. Wydaję mi się że max. dołożenie 1 brygady załatwiłoby sprawę, a na to chyba mógłby się zgodzić urząd miasta.
Chyba nikt nie chciałby się tłuc starym Ikarusem przez tyle godzin skoro mogą korzystać z wygodnych autokarów. Nie popadajmy w skrajność!fik pisze:A jak już Legionowo będzie miało, to Suwałki też by mogły mieć!
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
A zauważył, że wcześniej linie mareckie dojeżdżały do Dworca Wschodniego? I że po drodze jest teraz taka duża dziura zwana dalej Budową Centralnego Odcinka Drugiej Linii Metra?konri pisze:Skoro Marki mają bezpośredni dojazd do centrum, to Legionowo też mogłoby mieć.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
[ironia]konri pisze:fik napisał/a:
A jak już Legionowo będzie miało, to Suwałki też by mogły mieć!
Chyba nikt nie chciałby się tłuc starym Ikarusem przez tyle godzin skoro mogą korzystać z wygodnych autokarów. Nie popadajmy w skrajność!
A jakby wystawili nowego solarisa?
Kuszące, no nie?
[/ironia]
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- tarantula01
- Kontakt:
Dzierzgońska może i nie potrzebuje przegubowców, ale faktem jest, ze coraz więcej kursów 516 to autobusy przegubowe. Aha, i nie jestem mieszkańcem Akacji 6 na Odkrytej 67. Bezpośredni dojazd do metra mam E-8.Gripen pisze:Panie Radny W. Tumasz - ul. Dzieżgońska absolutnie nie potrzebuje autobusów przegubowych. Obecny stan, gdzie kursują linie 211, 516 jest wystarczajacy.
Ale rozumiem, że Pan jako mieszkaniec A6 potrzebuje bezpośredniego dojazdu do metra.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
- tarantula01
- Kontakt:
Wg odpowiedzi z szablonu nr ...6106/1804...
http://radny.com.pl/dok2kadencja/pisma2 ... sy_ztm.jpg
analizowane są opinie.
http://radny.com.pl/dok2kadencja/pisma2 ... sy_ztm.jpg
analizowane są opinie.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Jest ostateczny projekt zmian komunikacyjnych po otwarciu mostu:
http://www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=650&c=100&l=1
http://www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=650&c=100&l=1
- Bastian
- Sułtan Maroka
To ja już nie wiem, czy ZTM likwiduje ekspresy, czy je przywraca do łask... 
Ciekawe, czy ZTM to wie?
Ciekawe, czy ZTM to wie?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Linia podstawowa w szczycie A co 10 minut...ZTM pisze:W szczycie porannym linia będzie kursowała co 10 (tak samo poza szczytem i w święta), a w szczycie popołudniowym co 8 minut. Będzie podstawową linią zapewniającą połączenie Białołęki z Młocinami przez most Skłodowskiej-Curie.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43