Krzysztof Sokołowski pisze:Widząc dzisiaj skrzyżowanie nowej Ostrej z TS nie jestem optymistą.
Trasa Siekierkowska
Moderator: Wiliam
Wg mnie to wcale nie żart.. w piątki zawsze jest masakra - działkowicze.MZ pisze:Krzysztof Sokołowski pisze:Mega-korek od Placu Na Rozdrożu,albo od Pomnika Lotnika.Nie no, nie żartuj, aż tak tragicznie to chyba nie będzie. Ostrobramska prawdopodobnie będzie stać, ale żeby też Trasa Łazienkowska?
Teraz będzie jeszcze gorzej, nie mówiąc już co będzie od września, a jak będą opóźnienia w budowie to i od października.
[ Dodano: 2006-07-30, 10:39 ]
hehe..MZ pisze:Krzysztof Sokołowski pisze:Widząc dzisiaj skrzyżowanie nowej Ostrej z TS nie jestem optymistą.Z początku pewnie kierowcy będą zaskoczeni, ale potem zorientują się, że tam są korki i wielu z nich będzie wolało pojechać Trasą Łazienkowską do ronda Wiatraczna i dalej przez Grochowską. Powinni być szybciej.
R1+R2
R3+R7
R8+R9
R3+R7
R8+R9
- MeWa
- Cukiereczek
Ostrobramska jest formalnie cześcią TŁMZ pisze:Krzysztof Sokołowski pisze:Mega-korek od Placu Na Rozdrożu,albo od Pomnika Lotnika.Nie no, nie żartuj, aż tak tragicznie to chyba nie będzie. Ostrobramska prawdopodobnie będzie stać, ale żeby też Trasa Łazienkowska?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Bastian
- Sułtan Maroka
My wczoraj wskazywaliśmy drogę jakiejś pani, która "zabłądziła" na rondzie, a słyszała, że jest otwarty przejazd do Marsa... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
No niekoniecznie mało. Wyprawa gangu "Zbuntowanego pedała"Rosa pisze:Mało kto jeszcze jeździ nowym kawalkiem, na światłach przed Plowiecką było może z 5 samochodów jadących TS oraz cały tłum próbujący sie wbić z Ostrobramskiej.
Taaa...chciała do Marsa dojechać...ul. StoczniowcówBastian pisze:My wczoraj wskazywaliśmy drogę jakiejś pani, która "zabłądziła" na rondzie, a słyszała, że jest otwarty przejazd do Marsa...![]()
Gocławska linia mikrobusowa:
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nad wyraz szybkoziomal pisze:Wiadomo-robota po warszawsku- jak szybko już zrobią,to nie dokładnie.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Wracając jeszcze do tego oznakowania. Jak oddawali do uzytku węzeł przy ZUSie (Czerniakowska/TS/al.Witosa) to też coś pop*******li. Budują trasę za tyle kasy, a nie starcza na porządne tablice (chodzi mi o tzw. "tablice przeddrogowskazowe", ze schematem węzła/skrzyżowania do którego się zbliżamy).
Denerwuje się, bo o ile dobrze pamiętam, musiał ktoś tam zginąć, by zmienili drogowskazy na bardziej czytelne...
Denerwuje się, bo o ile dobrze pamiętam, musiał ktoś tam zginąć, by zmienili drogowskazy na bardziej czytelne...
Z tą szybkością chodziło mi o to,że inwestor zastepczy tak zbudował szybko,tak samo jak przy Galeri Mokotów-szybko[niby]jak już,ale nie dokładnie,i z wieloma,wieloma innymi sytuacjami.No,nie przesadzajmy,jak u nas coś się strasznie długo buduje to i tak nie zawsze dokładnie...R-11 Kleszczowa pisze:Nad wyraz szybkoziomal pisze:Wiadomo-robota po warszawsku- jak szybko już zrobią,to nie dokładnie.Pierowtny termin oddania do użytku tego odcinka TS to rok 2004.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- Bastian
- Sułtan Maroka
A jaki jest obecny termin oddania tego odcinka w przeciwną stronę?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow