Autobusy testowane w Warszawie
Miałem okazję podróżować dziś A159. Ogólnie wrażenie pozytywne. Na minus: brak CG, mała rzeźnia. Na plus: ciekawe rozmieszczenie foteli z tyłu, ogólnie wóz robi wrażenie przestronnego (gdyby wyrzucić pierwszą parę foteli z lewej strony z drugimi drzwiami, byłoby perfekt). Co do głośności: też siedziałem przy silniku i jakoś nie doskwierał mi hałas.
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No tak. Po co w niskopodłogowym autobusie fotele dostępne z poziomu podłogi...kocur pisze:Miałem okazję podróżować dziś A159. Ogólnie wrażenie pozytywne. Na minus: brak CG, mała rzeźnia. Na plus: ciekawe rozmieszczenie foteli z tyłu, ogólnie wóz robi wrażenie przestronnego (gdyby wyrzucić pierwszą parę foteli z lewej strony z drugimi drzwiami, byłoby perfekt). Co do głośności: też siedziałem przy silniku i jakoś nie doskwierał mi hałas.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Na vztm pisze, że będzie jakiś wóz na testach #921 ze Stalowej. Jeśli w realu też będzie to proszę o napisanie, gdzie będzie jeździć i jaka marka wozu 
JEST NAPISANEJachim pisze:Na vztm pisze,
Jeden temat niżej - tam są wszystkie informacje. Nic specjalnego i żadne testy. Zwykły MAN, taki sam jak seria 34xy.Jachim pisze:że będzie jakiś wóz na testach #921 ze Stalowej. Jeśli w realu też będzie to proszę o napisanie, gdzie będzie jeździć i jaka marka wozu
noidea
A masz zdjęcieashir pisze:Może to 3470?Jachim pisze:Na vztm pisze, że będzie jakiś wóz na testach #921 ze Stalowej. Jeśli w realu też będzie to proszę o napisanie, gdzie będzie jeździć i jaka marka wozu
viewtopic.php?p=740006#740006Jachim pisze:A masz zdjęcieCzy zostaje na stałe
viewtopic.php?p=739575#739575
Tak ciężko ruszyć tymi Twoimi 11-letnimi szarymi komórkami?
Widać nie wie, eh te trolle...ashir pisze:Dostałeś linki to wiesz, że jest dokładnie taki sam jak nasze Lionsy i jest to rezerwowy wóz (na wypadek poważnej awarii jakiegoś Mana).Jachim pisze:A masz zdjęcieCzy zostaje na stałe
-
bartoni722