Przegubowiec
Moderator: Szeregowy_Równoległy
Galeria główna - 13094 plików w 125 albumach i 15 kategoriach z 11259 komentarzami - wyświetlono 18168553 razy
Archiwalna - 3,731 plików w 43 albumach i 9 kategoriach z 3,467 komentarzami oglądanymi 4,888,104 razy
CWS - 5795 plików w 36 albumach i 4 kategoriach z 3558 komentarzami - wyświetlono 4876427 razy
Nie wspominając o wartościach historycznych większości zdjęć, które pokazywały komunikacje przez te lata.
"a takze za sprawa czynnikow zewnetrznych" - tego jestem ciekaw.
Zamykanie tej galerii oraz strony z naprawdę duża bazą danych to bezsens.
Archiwalna - 3,731 plików w 43 albumach i 9 kategoriach z 3,467 komentarzami oglądanymi 4,888,104 razy
CWS - 5795 plików w 36 albumach i 4 kategoriach z 3558 komentarzami - wyświetlono 4876427 razy
Nie wspominając o wartościach historycznych większości zdjęć, które pokazywały komunikacje przez te lata.
"a takze za sprawa czynnikow zewnetrznych" - tego jestem ciekaw.
Zamykanie tej galerii oraz strony z naprawdę duża bazą danych to bezsens.
Ja podobnie. I to co napisał radeom: Szkoda pracy ludzi którzy się w to angażowali, szkoda informacji które był tam zawarte itp.
Dlaczego wolałem Przegubowca od innych galerii? Jakoś tak był on bardziej czytelny, wszystko można było łatwo znaleźć, a poza tym była to jedyna chyba większa galeria komunikacji w obrębie Warszawy. Jeśli nie ma Przegubowca, nie ma innych galerii to razem ponad 20000 zdjęć zostało usuniętych! Przydało by się coś zrobić, aby ta galeria funkcjonowała nadal.
Dlaczego wolałem Przegubowca od innych galerii? Jakoś tak był on bardziej czytelny, wszystko można było łatwo znaleźć, a poza tym była to jedyna chyba większa galeria komunikacji w obrębie Warszawy. Jeśli nie ma Przegubowca, nie ma innych galerii to razem ponad 20000 zdjęć zostało usuniętych! Przydało by się coś zrobić, aby ta galeria funkcjonowała nadal.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
O kurczę, szkoda... uwielbiałem oglądać zdjęcia Ikarusów z lat 80 i 90, których było mnóstwo, a niestety Kraków takich upublicznionych zbiorów może tylko pozazdrościć...
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
Wszystkich plujących i wylewających frustracje proszę o uspokojenie emocji i wypicie szklanki wody zamiast kretyńskiego bębnienia w klawiaturę.
Sytuacja w jakiej znalazł się Przegubowiec jest trudna, dajmy kolegom spokój, czas na rozwiązanie problemów.
Sytuacja w jakiej znalazł się Przegubowiec jest trudna, dajmy kolegom spokój, czas na rozwiązanie problemów.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Pół roku (maj-grudzień 2005), a nie półtoraSławekM pisze:Między wawkomem a jego poprzednikiem forum ZTM było 1,5 roku próżni i się przeżyło
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ale wtedy - i przez ten okres - nie było tylu miłośników komunikacji, co teraz. Śmiem napisać, że dla nich pół roku bez WawKomu byłby masakrą. Gorzej niż bez ręki.Bastian pisze:Pół roku (maj-grudzień 2005), a nie półtoraSławekM pisze:Między wawkomem a jego poprzednikiem forum ZTM było 1,5 roku próżni i się przeżyło