Myślę, że rytualnych samobójstw ani mordów by nie było.Pawel_ pisze:Śmiem napisać, że dla nich pół roku bez WawKomu byłby masakrą. Gorzej niż bez ręki.[/color]
Przegubowiec
Moderator: Szeregowy_Równoległy
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Powiem tak: takie hobbystyczne projekty mają to do siebie, że nie są wieczne - bardzo trudno jest znaleźć następców do ich utrzymywania, gdy projekt staje się zaniedbany to pojawiają się głupie konflikty między twórcami, co jeszcze bardziej pogłębia sytuację. Wawkom też wieczny nie jest - jak się obecnej ekipie zarządzającej znudzi zawiadowanie nim, albo się pokłócą to problemy zaczną się zagęszczać, aż w końcu towarzystwo przeniesie się gdzie indziej. Pamięta ktoś czasy pełni życia ztm.news?
Co do przegubowca - szkoda wielkiego archiwum, ale życie nie zna pustki i pojawią się inne galerie i źródła informacji. Z drugiej strony - takie TWB też upadło, ale jakoś się podniosło, więc... zobaczymy.
Co do przegubowca - szkoda wielkiego archiwum, ale życie nie zna pustki i pojawią się inne galerie i źródła informacji. Z drugiej strony - takie TWB też upadło, ale jakoś się podniosło, więc... zobaczymy.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
A jakieś konkrety? Czy atmosfera tajemnicy ma panować?MisiekK pisze:Sytuacja w jakiej znalazł się Przegubowiec jest trudna, dajmy kolegom spokój, czas na rozwiązanie problemów.
viewtopic.php?p=757758#757758Kelly pisze:A jakieś konkrety? Czy atmosfera tajemnicy ma panować?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie prowadzimy Przegubowca, a to, co do nas dotarło, to informacja przekazana w pewnym zaufaniu. Po prostu nie czujemy się upoważnieni do zastępowania ekipy tego serwisu w publikowaniu wyjaśnień. Jeśli będą oni chcieli coś podać do publicznej wiadomości, uczynią to.Kelly pisze:Czy atmosfera tajemnicy ma panować?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- fik
- Naczelne Chamidło
To, że nie ma komu prowadzić serwisu, bo tzw. miłośnicy uganiają się z aparatem za 1205 i wiele więcej ich nie obchodzi. Acz, wbrew moim oczekiwaniom i wcześniejszym informacjom, tym razem to nie okazało się najważniejsze...MichalJ pisze:Co się 'dzieje w środowisku'? Nie środowisko zresztą prowadziło serwis, tylko konkretni ludzie (których nie znam zresztą...).fik pisze:Smutna sprawa. Trochę świadcząca o tym, co się ogólnie w środowisku dzieje...
[ Dodano: |1 Cze 2012|, 2012 14:34 ]
Wawkom sam się prowadzi, mimo naszych nieustających wysiłków, aby go wykoleićMichalJ pisze:kto prowadzi wawkom, też nie wiem...
[ Dodano: |1 Cze 2012|, 2012 14:36 ]
Jak już Bastian napisał - pół, i w ogóle to nie prowadziłeś wtedy jakiegoś forum, czy czegoś?SławekM pisze:
Między wawkomem a jego poprzednikiem forum ZTM było 1,5 roku próżni i się przeżyło![]()
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!