Przegubowiec
Moderator: Szeregowy_Równoległy
-
bartoni722
Jak na razie to jeszcze się nie rozwinęło - za parę miesięcy/lat może uda się dorównać "P". Choć oczywiście chciałbym, by to drugie wróciło do żywych.Adam G. pisze:Nie zmienia to faktu, że porównywanie tego "serwisu" do Przegubowca to przeogromne nadużycie. Z całym szacunkiem dla autora.bartoni722 pisze:Tak - parę osób z Przegubowca już tam przeszło, jest też kilka osób nowych, nie związanych z P. Teraz to jest jedyna galeria o stołecznej komunikacji. (Kiedyś był bodajże FOTBUS ale już chyba nie istnieje.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
Nie. Szczególnie że bardzo chcę wierzyć w to, że grobu jeszcze nie ma.fik pisze:Tylko dla mnie niesmaczne jest to tańczenie na grobie Przegubowca?
Ja naprawdę rozumiem, że ktoś może chcieć wybić się dzięki problemom Przegubowca. Niemniej jednak, z całego serca życzę takim osobom jak najgorzej
noidea
-
bartoni722
Jeśli pijecie do mnie: Ale jakie wybić? Nie wyolbrzymiacie trochę moich słów? NIGDZIE, ale to NIGDZIE nie napisałem, że upadek Przegubowca jest korzystny dla kogokolwiek i czegokolwiek. Tym bardziej, że sam tam chciałem się dostać i codziennie na to wchodziłem.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
Nie tylko.fik pisze:Tylko dla mnie niesmaczne jest to tańczenie na grobie Przegubowca?
Od razu jak zobaczyłem ten podpis to się lekko zagotowałem. Jak tylko galerię (z całym szacunkiem do autora) można porównywać do strony gdzie była bardzo bogato opisana historia warszawskiej komunikacji, gdzie było masę artykułów o autobusach, ajentach itp. oraz masę innych artykułów? Wg tego podpisu "P" to była tylko galeria. Ale czego się spodziewać po autorze podpisu, skoro to zapewne dzieciak <15, który wchodzi tylko na galerię bo co nowsze pokolenie to gorzej u niego z czytaniem.
Poproście aby MisiekK wyjaśnił wam sprawę problemów z Przegubowcem które nie wynikły z dnia na dzień. Serwis tworzyło wielu autorów i ich też wypadało zapytać o zdanie. Ja znam sprawę ale nie jestem upoważniony do udzielenia wyjaśnień. Co się tyczy Prospera5250 i ludzi z nim działającym dajcie im czas a być może powstanie coś na wzór Przegubowca a może coś jeszcze lepszego.
-
desert_eag
A ja żałuję, że administratorzy nie podali wiadomości o roszczeniach do publicznej wiadomości zawczasu. Jako użytkownik galerii w pewnym sensie winny jestem im wsparcie, także finansowe, jeśli nim dysponuję. Na pewno wiele osób (niekoniecznie aktywnych użytkowników ale też czytelników) myśli podobnie i może by się uzbierała z tego okrągła sumka. A tak...
www.dobowy.w.of.pl - Zapraszam 
-
prosper5250
Moja galeryjka powstała w zeszłym roku. Nigdy w życiu nie przyszło by mi do głowy, by to porównać do Przegubowca, który był tworem genialnym, z którym byłem wręcz emocjonalnie związany. Ale pewna grupa osób, myślę że spora, włączy się w prace nad tym, by z naszego nowego projektu wykluło się coś poważnego i ciekawego. Prace trwają.