Powaliło kogoś?!ashir pisze:Papierowe mapki dostępne w POPach, autobusach, tramwajach itd. W której 197 jeździ do Znanej, a 129, 189, 194, 716 wracają na stare trasy.
Zmiany obsługowe - czerwiec 2012
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Przecież z tego połaczenia linii chyba nic nie wyszło. Mieszkańcy byli przeciwni.Jachim pisze:Od 1.06:
Zmiany rozkładów linii 176, 152, 198, ta pierwsza ma zmniejszoną częstotliwość rano z 20 na 30 min.
Od 15.06:
Chodzą ploty, że od tego dnia otwierają wiadukt na Klasyków co jest = z połączeniem linii 133 i 152 w 152 kursujące na trasie: Choszczówka-Tarchomin-Białołęka Dworska.
Ależ są przeciwni i to bardzo. Ale ZTM twierdzi, że pozjadał wszystkie rozumy i mimo protestów oni robią swoje.marko80 pisze:Przecież z tego połaczenia linii chyba nic nie wyszło. Mieszkańcy byli przeciwni.Jachim pisze:Od 1.06:
Zmiany rozkładów linii 176, 152, 198, ta pierwsza ma zmniejszoną częstotliwość rano z 20 na 30 min.
Od 15.06:
Chodzą ploty, że od tego dnia otwierają wiadukt na Klasyków co jest = z połączeniem linii 133 i 152 w 152 kursujące na trasie: Choszczówka-Tarchomin-Białołęka Dworska.
Też tak mi się wydawało, że są przeciwni. Czytałem ich głosy w "Echu Białołęki". Przecież ta linia to będzie jakiś bezsens, z Choszczówki przez Tarchomin na Białołękę Dworską. Do tego ciągłe rozrzedzanie kursowania linii 176, oj kiepsko się dzieje.Jachim pisze:Ależ są przeciwni i to bardzo. Ale ZTM twierdzi, że pozjadał wszystkie rozumy i mimo protestów oni robią swoje.marko80 pisze: Przecież z tego połaczenia linii chyba nic nie wyszło. Mieszkańcy byli przeciwni.
1. Jaki jest cel? Głupota ZTM, nie mają kasy to biorą się za linie na które mogą wymyślić wymówkę. (korki itp.) I za najstarsze. Przykład: 133, 176.Georg pisze:A jaki jest cel połączenia tych linii?
Chodzi o to, żeby odzwyczaić ludzi od jazdy na Żerań FSO (dłużej, korki na Modlińskiej itd) tylko dowieźć do SKMki?
Jaką częstotliwość będzie miała ta linia 152?
2. ZTM nic nie mówił nt. powiedział, że wiele osób korzysta ze 101 i expresów. Co jest oszczerstwem
3. 12/15/20, ale na wakacje zrzadzą i już nie przywrócą. Tak się chwalą, że częściej będzie jeździć, żeby mieszkańcy zgodzili się na ich pomysł. Zaraz będzie jeździć rzadziej
Co ma wiek linii do jej likwidacji? Jak linia jest niepotrzebna to się ją likwiduje albo zmienia trasę.
Akurat linią 101 i E-4,6,8 kursuje dużo osób tylko co to ma do 133/152?
Lepsza jest jedna krótsza linia i częsta niż 2 długie (przez to niepunktualne) i rzadkie. Częstotliwość 12/15/20 całkiem ładnie wygląda.
Ale ja pytałem jaki jest cel uruchomienia 152. Bo to co podałeś to nie jest cel. Każdą czynność robi się w jakimś celu.
Akurat linią 101 i E-4,6,8 kursuje dużo osób tylko co to ma do 133/152?
Lepsza jest jedna krótsza linia i częsta niż 2 długie (przez to niepunktualne) i rzadkie. Częstotliwość 12/15/20 całkiem ładnie wygląda.
Ale ja pytałem jaki jest cel uruchomienia 152. Bo to co podałeś to nie jest cel. Każdą czynność robi się w jakimś celu.
Na litość boską, czy może go ktoś stąd wypierdolić? Ile tego bełkotu można czytać? Mieszkańcy Białołęki są ZA zmianą z powodu takiego że autobus będzie dwa razy częściej i regularniej kursował. Na modlińskiej jest tyle autobusów do przesiadki że wyjdzie to wszystkim na dobre.Jachim pisze:BEŁKOT