Dokładnie. Nie chcę generalizować, więc nie powiem czy klientela też nie zachęca do puszczania tam nowych wozów, bo nie wiem, nie jeżdżę.ashir pisze:Ale chyba z powodu ilości chętnych na przejazd autobusem nocnym?
Zmiany obsługowe - czerwiec 2012
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
bartoni722
-
bartoni722
Jeździłem niejednokrotnie skuterem po trasie* N62 i faktycznie stan dróg na odcinku od Turów do końca trasy w Wołominie jest niezbyt ciekawy. Jechałem ~30km/h, żeby nie stracić zawieszenia, a skuter jest delikatnie większy od tradycyjnych. Poza tym uważam, że zasilanie linii do Wołomina dodatkowym taborem nie jest trafnym pomysłem, ponieważ autobus będzie jeździł zapełniony maksymalnie do Targówka, więc spokojnie można zasilić na tym odcinku tylko N12.ashir pisze:Jak będzie musiała wysłać niską podłogę to czemu nie? O rzekomych problemach z doczłapaniem się Mana do Wołomina pozwolę sobie przemilczeć, bo to kwestia zasileń linii i stanu danego wozu.
*Odcinek od Radzymińskiej do Wołomina
Jechałem tą linią 2 razy. Raz w dzień powszedni gdzie aż do samego Wołomina połowa miejsc siedzących była zajęta. I raz w dzień świąteczny gdzie też do samego Wołomina wszystkie siedzące były zajęte i parę osób stało. A do Targówka tak jak napisał kolega powyżej ścisk kiła i mogiła. Nie trzeba tam ani dodatkowych kursów ani dodatkowych metrów.
eNki
Like what, na trzeciego?(...) "linia 512 – w celu zwolnienia peronu na pętli OS. GÓRCZEWSKA dla linii 189 – zostaje przeniesiona z przystanku OS. GÓRCZEWSKA 07 na przystanek OS. GÓRCZEWSKA 05 (wspólny z linią 190),"(...)
Aha, no i chyba umknęło:
To z powodu tego, że coś będą jeszcze nocami kończyć w tunelu czy też komuś odbiło? Bo o tym pierwszym nie mogę się doszukać...zostaje utrzymana obecnie obowiązująca trasa objazdowa linii N01.
Jelcze jeżdżą praktycznie codziennie w DP. Ale tylko neognioty, starego nie widziałem już huhu i jeszcze trochę. MANa na N63 oprócz gdańszczaka też nie widziałem. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Już w sylwestra miały wyjechać tylko wozy z monitoringiem a i tak stalowa wypuściła ikarusy ale mogę się zdziwić.autobusomaniak pisze:Na N63 oprócz nich, wyjechałyby wtedy Jelcze...bartoni722 pisze:Juuuuuuuuuż to widzę jak Stalowa wypuszcza 34xx na N61 czy N62...
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Many za czasów 126 i 140 się ledwo łamały a co dopiero przegub czy U15/N4020 to byłaby już tragedia, 112 też ledwo wyjeżdżają ze wspólnego( jak to ujmę) pasa , ogólnie przez 190 to tam jest przerypane które mogło by stacjonować przed ikeą na dawnym przystanku końcowym linii 390
No może, natomiast ja wiem jedno - jest pewien kierowca, który bardzo nie lubi linii 112 i wymienia kilka(naście) powodów (Desert pisze:Serio, już teraz jest niezbyt przyjemnie z wyjazdem ponieważ autobus nie może za bardzo wysunąć dziobu ze względu na słupki a są i takie agregaty co potrafią tam samochód zaparkować...