1) Jak powszechnie wiadomo, gry zapisują stany gry (i różne inne pliki, np. ustawienia) w różnych kątach windowsa: Dokumenty, AppData, ProgramData, foldery gier. Czy jest możliwe coś takiego, żeby mieć pliki zapisanych stanów gier gdzieś zgrupowane (typu D:/Zapisy/Cities in Motion, D:/Zapisy/FIFA itd.) tak, żeby jednocześnie gra wczytywała je jako Dokumenty/FIFA ----przekierowanie----> D:/Zapisy/FIFA. Coś na zasadzie zwykłych skrótów, tyle, że rozpoznawane dla programu gry jako normalny folder.
2) Czy w Windows 7 można ustawić normalny pasek ala Windows XP/Vista, gdzie nic się nie grupuje, nazwy aplikacji są wyświetlane itd.? Pytam, bo styczność z siódemką miałem tylko na uczelni i ta "nowość" mnie mocno wkurzała. A teraz mam szansę na darmową siódemkę

Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM