Veturilo - rower miejski
Moderator: Wiliam
- tarantula01
- Kontakt:
Veturilo (ZTM) można jeździć pasami autobusowymi przeznaczonymi dla ZTM? Oraz omijać z lewej strony znaki (Nie dotyczy ZTM) w al. Solidarności przy pl. Bankowym?
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 54489.html
Podrobili stronę miejskiego roweru.
ZTM: dane są bezpieczne
- Bastian
- Sułtan Maroka
Hę? To po co ją masz?Łukasz pisze:A numeru karty kredytowej nie mam ochoty podawać.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wyjątkowo muszę się zgodzić z Fikiem. Dlatego nie podałem numeru karty, a po prostu przelałem tyle, ile uznałem za stosowne.fik pisze:Akurat tu się z Łukaszem zgodzę, to coś w regulaminie ma zgodę na dalsze obciążanie konta bez informowania właściciela karty.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A nie, jeśli tak sprawa wygląda, to ok.Łukasz pisze:Do w pełni kontrolowanych płatności.Bastian pisze: Hę? To po co ją masz?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To się tylko tak wydaje. A potem idziesz do hotelu (i to nie **) i albo dajesz depozyt 500 USD (skąd wziąć, jak hotel przedpłacony), albo kartę. A potem walcz, żeby Ci tą blokadę zdjęli, bo się komuś zapomniało... jasne, autoryzacji nie było, więc oddać kasę muszą. Ale upierdliwość zawsze się może trafić, nie ma 100% pewne, 100% bezpieczne.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ależ sprawa jest prosta - pracownik ZTM jadący pojazdem należącym do ZTM lub przewoźnik działający na zlecenie ZTM.tarantula01 pisze:Oraz omijać z lewej strony znaki (Nie dotyczy ZTM) w al. Solidarności przy pl. Bankowym?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Na jakiej podstawie właśnie tak odczytujesz słowa "nie dotyczy ZTM"? Na logikę, owszem, też bym to tak zrozumiał. Niemniej jednak, to nie logika, a jasno określony przepis powinien decydować.MisiekK pisze:Ależ sprawa jest prosta - pracownik ZTM jadący pojazdem należącym do ZTM lub przewoźnik działający na zlecenie ZTM.tarantula01 pisze:Oraz omijać z lewej strony znaki (Nie dotyczy ZTM) w al. Solidarności przy pl. Bankowym?
noidea