hafilip84 pisze:A ja jeszcze od siebie dodam, iż "zastrzegają sobie prawo", nie jest równoznaczne z "mają obowiązek"...
Bany i ostrzeżenia
Moderator: Emyl
- Bastian
- Sułtan Maroka
A mnie zastanawia taka "polska" niemożność zniesienia, że ktoś ma lepiej, niż paru innych
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jestem Polakiem, mam na to papier i cały system zachowań. I nie tyle niemożność zniesienia, bo akurat Ashira znoszę bezproblemowo, co ciekawość przyjętych kryteriów.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Kryteria te same. Ułaskawienie bądź amnestia nie mają związku z kryteriami karania.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Ułaskawienie i tak już zostało cofnięte, za ponowne sklonowanie się, więc jak ktoś miał problem z ułaskawieniem ashira, może już o sprawie zapomnieć.Bastian pisze:Kryteria te same. Ułaskawienie bądź amnestia nie mają związku z kryteriami karania.
warnings.php?mode=detail&userid=2985
-
- 29 Ikarusów
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wiesz, nawet spirytus nie ma 100%, ale Ashir chyba klonował się jak idiota.Maciek pisze:Macie 100% pewność, że to ashir?
W sierpniu dostał 2 tygodnie wolnego. Nie wytrzymał i założył konto tylko dla wypisówek. Jak to się wydało, założył kolejne, też dla wypisówek. Nie chce nikogo urazić, choć pewnie narażę się wielu osobom, ale uzależnienie od spisywania pojazdów i dzielenie się z innymi tak jak to robił ashir nie należy do normalnych objawów. Istnieje różnica między maniakalnymi wypisówkami, a tymi, trochę bardziej normalnymi, aczkolwiek mającymi związek też z pewnym stopniem maniactwa, hobby. Istnieje zasadnicza różnica między wozem wypisanym i spotkanym zupełnie przypadkowo, od przypadku, kiedy to ktoś celowo jeździ po mieście by spisać jak najwięcej wozów.(*,) Walas jednak po pewnym czasie zmądrzał i jakoś nie próbował robić z nikogo idiotów obchodząc regulamin i licząc się z tym, że tu są sami idioci, którzy się nie zorientują.
Ashir można rzecz jest uzależniony od jak największej ilości wypisówek i to co go spotkało w tej chwili, dało mu lekcję życia. Jest młody, będzie dojrzewać, zrozumie parę kwestii, a z biegiem czasu na pewno mu się znudzi pałętać się po mieście byle coś wypisać, byle było jak najwięcej. To nie tylko ashira dotyczy, ale tylko on pokazał, jak jest od tego uzależniony. Brak go na forum i jemu się przysłuży, a forum i tak nic nie straci. I tak dużo osób wypisuje pojazdy. A osobiście często arogancji i bezczelności ashira miałem dosyć. W szczególności jak miał się za najmądrzejszego króla wypisówek, więc mi osobiście brakować go nie będzie.
Wszystkich urażonych za co kolwiek przepraszam, ale bywa tak, że prawda w oczy kole czy jakoś tak.
Ashir można rzecz jest uzależniony od jak największej ilości wypisówek i to co go spotkało w tej chwili, dało mu lekcję życia. Jest młody, będzie dojrzewać, zrozumie parę kwestii, a z biegiem czasu na pewno mu się znudzi pałętać się po mieście byle coś wypisać, byle było jak najwięcej. To nie tylko ashira dotyczy, ale tylko on pokazał, jak jest od tego uzależniony. Brak go na forum i jemu się przysłuży, a forum i tak nic nie straci. I tak dużo osób wypisuje pojazdy. A osobiście często arogancji i bezczelności ashira miałem dosyć. W szczególności jak miał się za najmądrzejszego króla wypisówek, więc mi osobiście brakować go nie będzie.
Wszystkich urażonych za co kolwiek przepraszam, ale bywa tak, że prawda w oczy kole czy jakoś tak.