Sasanki, Hynka - tam w nocy to nawet psy nie biegają...ITS A 218 pisze:Zabiorą N01 z odcinka Łopuszańska - Postępu. Hmm, piszą, że chcą dać nocny na Rakowiec, bo nie ma tam żadnego, a teraz na tym wspomnianym odcinku nie będzie żadnego. Wydaję mi się, że takie przystanki jak Hynka czy Sasanki dają N01 pasażerów.
Linie nocne po reformie
Moderator: Wiliam
Jako regularny weekendowy pasażer nieodżałowanej N01, potwierdzam. Jeżeli jakaś wymiana była, to na odcinku "Włoskim", raz kiedyś dwie dziewczyny wysiadły przy Żwirki i Wigury. Przez Łopuszańską i Hynka linia śmigała bez zatrzymania.Lukasz436 pisze:Sasanki, Hynka - tam w nocy to nawet psy nie biegają...
-
Krzysiek_S
Czy tę wymianę stanowili okoliczni mieszkańcy danego ZP, czy... no właśnie - osoby, które przesiadały się z N32? Jeśli to drugie, to zapewne odpadnie im przesiadka w godzinach nocnych, bo N01 będą miały na osiedlu.Michi pisze:Akurat na Hynka to jakaś wymiana była.
[ Dodano: |13 Wrz 2012|, 2012 16:12 ]
Hmmm... N22/72 przez TS?pawcio pisze:Raczej bym zakładał preludium do zmian w układzie zapłowieckim.
[ Dodano: |13 Wrz 2012|, 2012 16:12 ]
Mam nadzieję, że nie. Zawsze na Promenadzie i Zamienieckiej wysiadało sporo osób. Na samym N25 Promenada nie pociągnie, a nocnego przez Łukowską się nie spodziewam. Może chodzi po prostu o porządek na Marysinie? N02 wejdzie tam co 30 minut, a N21 i N71 pojadą w obu kierunkach przez Rembertów?
Hmmm... N22/72 przez TS?[/quote]pawcio pisze:Raczej bym zakładał preludium do zmian w układzie zapłowieckim.
Mam nadzieję, że nie. Zawsze na Promenadzie i Zamienieckiej wysiadało sporo osób. Na samym N25 Promenada nie pociągnie, a nocnego przez Łukowską się nie spodziewam. Może chodzi po prostu o porządek na Marysinie? N02 wejdzie tam co 30 minut, a N21 i N71 pojadą w obu kierunkach przez Rembertów?
E? Jeździłem N25 i jakoś tłumów tam nie widziałem. Tłumów przez których N25 nie dawałoby rady...Gdynianin pisze:(...) Na samym N25 Promenada nie pociągnie (...)
A, kurczę blaszka, nie da się N62 puścić przez centrum Ząbek? N62 tak czy siak jedzie przez Ząbki, ale takie małe wydłużenie chyba nie zaszkodziłoby...
A N50 "na trasie skróconej" będzie miało jaką częstotliwość? Co pół godziny czy co godzinę?
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
person pisze:Czy tę wymianę stanowili okoliczni mieszkańcy danego ZP, czy... no właśnie - osoby, które przesiadały się z N32? Jeśli to drugie, to zapewne odpadnie im przesiadka w godzinach nocnych, bo N01 będą miały na osiedlu.Michi pisze:Akurat na Hynka to jakaś wymiana była.
Przesiadki z N32 do N01 oraz duetu N38/N88 do N01 jadąc od centrum były wybitnie niesprzyjające (blisko 30 minut czekania).
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel