Komunikacja miejska na Woli
Moderator: Wiliam
-
Owszem. Ale do tego trzeba by przebudować zatokę dla JO02.michael112 pisze:Najlepszym rozwiązaniem byłoby chyba przeniesienie "tranzytu" na P. MOCZYDŁO 02 i J. OLBRACHTA 02 z likwidacją CIOŁKA.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
1. Nie mam bladego pojęcia, jak wygląda bezpośrednia okolica. Trzeba by popatrzeć na jakimś gugielmapsie.
2. I nikt z nas nie ma pojęcia, co siedzi pod ziemią.
2. I nikt z nas nie ma pojęcia, co siedzi pod ziemią.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Przeszkadza prywatna posesja , która jest mocno wysunięta do ulicy. Na wysokości tej posesji zanika nawet ścieżka rowerowa , na którą nie starczyło miejsca. Wydłużenie zatoki przystankowej , jest praktycznie nie realne. Pewnie właściciel tej posesji zaraz by chciał zbić majątek , na odsprzedaniu kawałka tego ogródka.pawcio pisze:Owszem. Ale do tego trzeba by przebudować zatokę dla JO02.michael112 pisze:Najlepszym rozwiązaniem byłoby chyba przeniesienie "tranzytu" na P. MOCZYDŁO 02 i J. OLBRACHTA 02 z likwidacją CIOŁKA.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Gdyby był buspas, to nie widzę żadnego problemu z przystankiem.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Mój tata mawia, że gdyby żaba żarła zboże, to mąką by srała. Buspas na Górczewskiej jest zwyczajnie zbędny. Ten istniejący również.Glonojad pisze:Gdyby był buspas, to nie widzę żadnego problemu z przystankiem.