Tak, raczej powinni dać radę.MichalJ pisze:Ile tych wozów jest? 6? TW dadzą sobie radę z jednym tylko wozem rezerwy?
(!) Tramwajem na Tarchomin
Moderator: Wiliam
A czy ta lepsza częstotliwość jest tam potrzebna?ashir pisze:Poza tym nikt wcześniej nie zwracał uwagi, że trasa do Metra Marymont jest o wiele dłuższa, więc wtedy na dobrą częstotliwość byśmy nie mogli liczyć.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Ja tylko czekam na to jak miesiac po uruchominiu ogryzka ZTM sie ocknie i bedzie zmuszony dokupic kolejne dwukierunkowe swingi zeby jakos uzasadnic funkcjonowanie linii przez MP.
Ciekaw tylko jestem gdzie technicznie moglyby jezdzic tramwaje z Tarchomina gdyby tabor byl zwiekszony. Os. Gorczewska? a moze Nowe Bemowo?
Ciekaw tylko jestem gdzie technicznie moglyby jezdzic tramwaje z Tarchomina gdyby tabor byl zwiekszony. Os. Gorczewska? a moze Nowe Bemowo?
Gazeta Stołeczna: Tramwaje na Białołękę już za 2 dni? Dojazd się pogorszy
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Jak ktoś chce pojechać tramwajem na Tarchomin z HGW, to będzie miał okazję.
TW pisze: Tramwajem przez most Marii Skłodowskiej-Curie
Od najbliższego poniedziałku, 21 stycznia, przez most Marii Skłodowskiej-Curie będą jeździły tramwaje. Na przejazd linią nr 2 z Prezydent m.st. Warszawy Hanną Gronkiewicz-Waltz zapraszamy przedstawicieli mediów o godz. 10.00 na pętle Metro Młociny.
Tramwaj będzie kursował na trasie: METRO MŁOCINY – Nocznickiego – Kasprowicza – Zgrupowania AK „Kampinos” – most Skłodowskiej-Curie – Myśliborska – STARE ŚWIDRY
Tramwaj wyruszy z przystanku tramwajowego położonego blisko wejścia do stacji Metra Młociny.
Przez most Marii Skłodowskiej-Curie będzie kursowała linia tramwajowa nr 2. W godzinach szczytu „dwójka” będzie kursowała co 5 minut. Poza szczytem oraz w dni świąteczne – co 7,5 minuty.
Szczegółowy rozkład jazdy dostępny jest na stronie Zarządu Transportu Miejskiego.
Będą najwcześniej za rok...MichalJ pisze:Już kupuje przecież.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Chyba będzie zmuszony zwrócić producentowi dwukierunki, żeby miesiąc po uruchomieniu jakoś uzasadnić nikłe zainteresowanie funkcjonowaniem linii przez MP...rodick pisze:Ja tylko czekam na to jak miesiac po uruchominiu ogryzka ZTM sie ocknie i bedzie zmuszony dokupic kolejne dwukierunkowe swingi zeby jakos uzasadnic funkcjonowanie linii przez MP.
Byłem, jestem i będę przeciwny tramwajowi na prawie-Tarchomin w obecnym kształcie. Pieniądz wyrzucony w błoto. Sztuka dla sztuki. PR dla bufetu.
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.