Sąd nad 175
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przyspieszony KM po dalekobieżnej powinno zostać, właśnie po to, by Legionowo z Modlinem oddało S9.
Oczywiście, wówczas bez koordynacji z S2 innej, niż niezaburzanie mu taktu.
Oczywiście, wówczas bez koordynacji z S2 innej, niż niezaburzanie mu taktu.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
MeWa pisze:Ciąg dalszy obrony 175 - linii o długich tradycjach:
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... _lew_.html
- fik
- Naczelne Chamidło
No raczej dokładnie odwrotnie, te łzawe historyjki o obcokrajowcach prześladowanych przez kontrolerów, paniach z kiosku, emerytowanych geodetach itd, to typowe granie na najniższych instynktach, pseudodziennikarski szantaż emocjonalny na poziomie faktu.MZ pisze:Obrona obroną, ale tekst został przygotowany bardzo pomysłowo - z mnóstwem ciekawostek, przez co nie jest typową nachalną propagandą
.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Z ręką na sercuMichalJ pisze:521 jest już poddawane wygaszaniu popytu.
Natomiast co do 188/175/SKM - tak z ręką na sercu: jak często jeździcie tymi liniami na lotnisko? I czy w ogóle? Ale na lotnisko, do końca, nie na Banacha, nie po Alejach, nie na Rakowiec, nie na Służewiec...
Z lotniska tylko 175 do 9/24 (przesiadka na Zawiszy). Innych relacji nie używam, ba w tzw. Centrum to jestem może raz na 1-2 miesiące. Pzdr
Gazeta Stołeczna: Jak dotrzeć na lotnisko? 175 szybszy od SKM o kwadrans
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Za artykuły o takiej treści powinno się dostawać karę grzywny i zakaz publikowania na dwa miesiące. Jeśli zdecyduję, że wychodzę z domu o 8:00, a w pojazd wsiądę około 13:00 i będę jechał godzinę, to też mogę powiedzieć, że jechałem 6 godzin. "Autobus szybszy o kwadrans" - Jezu!
[ Dodano: Wto 02 Kwi, 2013 18:12 ]
+ Jakie to szczęście, że 175 podjechało dwie minuty wcześniej!
Hehehe masz rację, artykuł przebił na wszystko artykuły faktu...!emyl pisze:Za artykuły o takiej treści powinno się dostawać karę grzywny i zakaz publikowania na dwa miesiące. Jeśli zdecyduję, że wychodzę z domu o 8:00, a w pojazd wsiądę około 13:00 i będę jechał godzinę, to też mogę powiedzieć, że jechałem 6 godzin. "Autobus szybszy o kwadrans" - Jezu!![]()
No i pewnie to nie 2 minuty wcześniej, tylko 8 minut spóźniony.
- MeWa
- Cukiereczek
Jechanie autobusem ze Szczęśliwic na lotnisko to czysty masochizm albo skrajne uosobienie nieuzasadnionych fobii.reserved pisze:Ja rzadko jestem na lotnisku bo nie latam samolotami natomiast jeśli po kogoś jadę (SAM!) to wybieram zawsze autobus natomiast jeśli jadę z kimś kto wylatuje lub przylatuje to zawsze wybieramy taksówkę.
To tak a propos świetnych i niezawodnych autobusów z mnóśtwem alternatyw.Kra pisze:188 (z niego zrezygnowałem jak z Gocławka wyjechal o 7.10 i dojechaliśmy na lotnisko tuż przed 9 - i to spóźnił się z powodu potwornego tłoku i korka na TŁ od Politechniki)
Średnio dwa razy w tygodniu jadę skm-ką do centrum z Rakowca. Na lotnisko (na samolot albo z kimś) jechałem 4-5 razy - zawsze skm-ką i bez żadnych problemów czy przygód.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]