Chodzi o jakieś godziny wczesnoporanne?MichalJ pisze:Czy poranne przycięcie 131 było w jakikolwiek sposób ogłoszone?
(!) Budżet miasta 2013 - komunikacja miejska
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
-
bartoni722
Zobacz, jak delikatnie przeprowadzone. Jak poinformowano o cięciach 171+190, to był lament, że się do siekier dobierają. A tutaj szybko, sprawnie, bezboleśnie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Od 6:15 jest nominalna międzyszczytowa częstotliwość...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pasażera nie interesują godziny zjazdów i wyjazdów, lecz pierwszych i ostatnich kursów...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Tylko czemu ja jakoś tego nie odczułem budując służby?MeWa pisze:bardzo wiele linii tramwajowych nagle zaczęło trochę krócej jeździć, tracąć ostatnie kursy.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
A Pani HGW 'chwali się', że zarobiła 400 tysięcy więcej niż w roku 2012... Gronkiewicz-Waltz i jej zastępcy ujawnili swoje majątki - tvnwarszawa.pl.