Wejdz w historie wszystkich moich postów to zobaczysz ze jesteśmy po jednej stronie barykady.Colony pisze:No to przelot od Kątów do Ostródzkiej i na Mańki. Sprawa załatwiona.
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Komunikacja Miejska w rejonie Grodziska
Moderator: Wiliam
Myślałem o linii CAłODZIENNEJ,jeżdżącej także w weekendy.
Linia typu 3xx,takich warunków raczej nie spełnia.
Jeżeli już-to pokombinować coś z tym 120

Linia typu 3xx,takich warunków raczej nie spełnia.
Jeżeli już-to pokombinować coś z tym 120
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
A brygady na nowe linie rosną na drzewach w liczbie nieograniczonej.5280 pisze:Od października lub listopada br. ZTM uruchomi linię przyspieszoną 516 na trasie:
Grodzisk-głębocka-św.Wincentego-Rondo Żaba-ulica i rondo Starzyńskiego-Most
Gdański-Słomińskiego-Rondo "Radosława".
(wiadomość uzyskana przeze mnie w ZTM)
Z drugiej strony okrojona częstotliwość pięćsetki do co 20 minut w święto sugeruje uzgodnienie rozkładu z inną linią jeżdżącą co 20 minut. Pięćsetka na Jana Pawła II nie jest jakoś szczególnie potrzebna z częstotliwością piętnastominutową w dni wolne, pod Cmentarzem Bródzieńskim - już na pewno tak.
Jamais deux sans trois.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
To dośc niespodziewana wiadomośc. Aczkolwiek ciekawy projekt. Jak mniemam na linii pojawi się R-13 do spółki z krótkimi wozami ITS-u5280 pisze:Od października lub listopada br. ZTM uruchomi linię przyspieszoną 516 na trasie:
Grodzisk-głębocka-św.Wincentego-Rondo Żaba-ulica i rondo Starzyńskiego-Most
Gdański-Słomińskiego-Rondo "Radosława".
(wiadomość uzyskana przeze mnie w ZTM)
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Skoro MZA stan przedwakacyjny odzyskało i ma go nie tracić, to jest jeszcze 40 brygad do zagospodarowania do końca roku... 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Krzysiek_S
-
Krzysiek_S
Właśnie z tymi Ząbkami byłby pewnie problem.Colony pisze:Tylko pytanie czy to potrzebne jest gdzieś indziej niż na Kondratowicza (w części zaciszańskiej). Sytuacja w Ząbkach... no wiesz.
Może wystarczyłoby tam puscic 118.
A 118- coś takiego juz kiedyś proponował user Zaciszanin,tylko chyba na innej trasie?