Quo vadis, MZA?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pod warunkiem, że zjazdy z Truskawia na Kleszczową rzeczywiście będą płatne, w co szczerze wątpię.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pewnie tak, tylko teren R11 jest chyba większy - podobnie jak jej ilostan, który trudniej by było rozlokować (choć N4020 mogłyby przy okazji zdechnąć
)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
No to może za jednym razem można było zarobić więcej na sprzedaży gruntu, a dopiero jakiś czas później stopniowo wygasić CWS... Specjalistą nie jestem i pewnie gówno się znam, ale z mojego punktu widzenia na milę morską śmierdzi ta akcja jakimś bałaganem decyzyjnym. A Ratusz na to pozwala i sra sobie do własnej miski, przynajmniej wizerunkowo...Pewnie tak, tylko teren R11 jest chyba większy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Sądzę, że na sprzedaż właśnie CWS najbardziej MZA liczy - tam jest plan miejscowy dobry do tego celu, na Redutowej nie.
Co oznacza, że pozostaje wyłącznie wyłączenie (
) najmniejszego zakładu. Jest w tym jakiś wewnętrzny sens, choć zgadzam się, że cały koncept wygląda cokolwiek desperacko...
Co oznacza, że pozostaje wyłącznie wyłączenie (
Jeżeli uda się za dobrą cenę sprzedać Włościańską , to wtedy dyrekcja ma się przenieść na Redutową. Wtedy jest szansa , że częściowo będzie działać jako CWS i może będzie tam stacjonować trochę wozów liniowych. Dlatego MZA twierdzi , że Redutowa będzie w stanie uśpienia , a nie jest kasowana.
Takia wersję słyszy się na dzień dzisiejszy w firmie , ale że tu kto raniej wstanie ten rządzi , więc wszystko jest możliwe.
Takia wersję słyszy się na dzień dzisiejszy w firmie , ale że tu kto raniej wstanie ten rządzi , więc wszystko jest możliwe.
- MeWa
- Cukiereczek
A nie jest tak, że dyrekcja miałą zostać na Włościańskiej, a sprzedaż obejmuje tylko teren bez biurowca?Sadek pisze:Jeżeli uda się za dobrą cenę sprzedać Włościańską , to wtedy dyrekcja ma się przenieść na Redutową
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zawsze mogą rozpatrzyć dwa warianty, zależnie od uzyskanej ceny...
- Patryk2222
Jakże piękne grafiki w tym miesiącu rozdali kierowcom na Stalowej na dwa wolne weekendy grafikowo w jednym została zabrana sobota (co prawda nie wszyscy tak dostali ale większość kierowców) Czy na innych zajezdniach wystąpił ten sam problem? Czyżby braki kadrowe 
A415>>3911>>3916>>3905>>4796>>4938
>>5457>>1804
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
Potwierdzam co napisałeś. Znajomy z 1313 miał wolne środy i piątki to ma wolne środy i soboty, a piątek pracujący. Zresztą dostał "dobry" grafik, bo kierowca z osiołka a dostał dodatki na: 112, 511, 723,731,732,734Patryk2222 pisze:Jakże piękne grafiki w tym miesiącu rozdali kierowcom na Stalowej na dwa wolne weekendy grafikowo w jednym została zabrana sobota (co prawda nie wszyscy tak dostali ale większość kierowców) Czy na innych zajezdniach wystąpił ten sam problem? Czyżby braki kadrowe
Lipiec ma 184h, więc myślę, że przez to zapieprzyli jedną sobotę. No i, kuźwa mać, za cholerę nie ma kiedy śmignąć z wolnego...Patryk2222 pisze:Jakże piękne grafiki w tym miesiącu rozdali kierowcom na Stalowej na dwa wolne weekendy grafikowo w jednym została zabrana sobota (co prawda nie wszyscy tak dostali ale większość kierowców) Czy na innych zajezdniach wystąpił ten sam problem? Czyżby braki kadrowe
PeeS. A na Woronicza nadmiar ludzi? Bo w piątek widziałem grafik gościa, który od jutra śmiga na Woronicza, to miał trzy weekendy wolne.
- R-9 Chełmska