Iiiiii. Do Stokłos by starczyłoMong pisze:Dobra linia była. Do Natolina minimum powinna jeździć.
Wyświetlacze
Przed jej skróceniem poczyniłem kilka obserwacji napełnienia i autobus zawsze zaczynał napełniać się (
Instalatorów)/pustoszał (
Kabaty) na Cynamonowej (ulicy, nie przystanku).
Mam pytanie jak długo nie będzie wjazdu z Walu Miedzszyńskiego na TŁ podobno około 12 miesięcy, to dlaczego w 138 po stacji krwiodawstwa wyświetl; się torwar, a Saska to pies . Poza tym 138/?B/1202 po 20 wyświtlal komunikat jak wyżej i jeszcze coś, godz 14:13 data 1 stycznia 2007. Prawda, że ciekawe skoro ich nie było chyba jeszcze w Warszawie?
Haba baba polska trudny język.pasażer pisze:Mam pytanie jakdlugo niebędzi e wjazdu z Walu Miedzszyńskiego na TŁ podobno około 12 miesiecy, to dlacaego w 138 po stacji krwiodawstwa wyświetl; się torwar a Saka to pies . Poza tym 138/?B/1202 po 20 wyświtlal komunikat jak wyżej i jeszcze coś, godz 14:13 data 1 stycznia 2007. Prawda,że ciekawe skoro ich nie było chyba jeszcze w Warszawie?
Nieprawdaemyl pisze:[quote="pasażer""]Nie trudna "
- toć przecież cytat z poprzedniej uwagi,już poprawiłem , przepraszam za błędy. so z sednem ?
Cytujesz dwa razy ten sam błądpasażer pisze:So z sednem sprawy?
Prawda, ciekawe.[/quote]pasażer pisze:Prawda, że ciekawe skoro ich nie było chyba jeszcze w Warszawie?
Przy okazji błędów przepraszam, ale wszystkie wozy na 138 wyświetlają i oglaszają komunikaty nie zgodne ze stanem faktycznym.
W sumie to gdzie jest napisane, że 138 na Saskiej się zatrzymuje? Może kierowcy samowolkę urządzają? Póki co rozkładu nowego brak, w komunikacie nic nie ma - ktoś ma dojście do zlecenia? Numerek na przystanku naklejony jest? Rozkład wisi?pasażer pisze:Mam pytanie jak długo nie będzie wjazdu z Walu Miedzszyńskiego na TŁ podobno około 12 miesięcy, to dlaczego w 138 po stacji krwiodawstwa wyświetl; się torwar, a Sska to pies .
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jest i wisi. A rozkład bodajże z Krynicznej 01.kveld pisze:Numerek na przystanku naklejony jest? Rozkład wisi?
Rozkład ?pasażer pisze:Co wisi na Saskiej?
[ Dodano: Pon 26 Sie, 2013 16:38 ]
Nie,"SSka" to "SSka" a nie pies.pasażer pisze:Sska to pies
[ Dodano: Pon 26 Sie, 2013 17:03 ]
Objazdów, Solbusów czy wyświetlaczy ?pasażer pisze:Prawda, że ciekawe skoro ich nie było chyba jeszcze w Warszawie?
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
Następny,żart oczywiśie Solbusów.mobil one pisze:Rozkład ? Fajny żart, tylko z jakiego przystankupasażer pisze:Co wisi na Saskiej?
[ Dodano: Pon 26 Sie, 2013 16:38 ]Nie,"SSka" to "SSka" a nie pies. Widzisz napisalem saska , uznałem to jako błąd i porawiłem na Saska tylko tak zgrabie że wyciąłem "a" zostawiając Podwójne "Ss"pasażer pisze:Sska to pies
[ Dodano: Pon 26 Sie, 2013 17:03 ]Objazdów, Solbusów czy wyświetlaczy ?pasażer pisze:Prawda, że ciekawe skoro ich nie było chyba jeszcze w Warszawie?
Pytam , dlaczego wyświetlacze wewnętrzne nie podają tras objazdów. Wczoraj też trafiłem (836*) podające przystanki które właśnie są zawieszone.
Spróbuję Ci w prosty sposób odpowiedzieć - nowe rozkłady dla 138 zostaną prawdopodobnie wprowadzone razem z innymi liniami od września, bo i tak wiele linii zmienia rozkład. Ewentualnie ZTM czeka na zamknięcie wiaduktu w drugiej relacji, żeby wprowadzić długoterminowy objazd już z nowym rozkładem.pasażer pisze:Pytam , dlaczego wyświetlacze wewnętrzne nie podają tras objazdów. Wczoraj też trafiłem (836*) podające przystanki które właśnie są zawieszone.