KwZ pisze:517 powinno zostać na Targówku do czasu otwarcia Targowej/M2
Komunikacja miejska w Ursusie
Moderator: Wiliam
Nie tyle co fotomontaż ale nie mam pojęcia gdzie to zdjęcie zostało zrobione. Równie dobrze tuż po wyjeździe z pętli. Swoją drogą jechałem dziś zjazdówką w kierunku Ursusa do przystanku POPULARNA. Następnie autobus zjeżdżał na Woronicza. Po co to? Autobus i tak jechał tuż za 127 a ludzi do Ursusa i tak nie dowiózł. Jechał pusty.
Prędzej kolejna kompromitacja fika w kwestii 517.winnux8 pisze:I to się nazywa porządny, poparty dowodami argumentfik pisze: Obrazek
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Dobra dobra, ekspercie. Ja podpisuję się pod tym obrazkiem ręcoma i nogoma, a wątpię, czy któryś z was jeździ tym muchowozem częściej, niż ja (4-5 razy dziennie).SławekM pisze:Prędzej kolejna kompromitacja fika w kwestii 517.
[ Dodano: Śro 25 Wrz, 2013 21:39 ]
O ile się nie mylę, Fik już wcześniej wstawiał fotki 517 (między innymi zaraz jakoś po pocięciu godzin późnowieczornych do 30'). Tę fotę traktowałbym jako kontynuację cyklu. Nawet, jeśli przedstawia obraz przerysowany, to jest to dość trafna interpretacja fotograficzna. 517 wozi muchy, o czym każdy z was bardzo dobrze wie.reserved pisze:A to winnux8 nie pisał tego ironicznie?