Solbus Solcity
Od fazy projektowej do produkcji to okres minimum 3-4 lata
Każdy z nas sam sobie wystawia wobec innych wizytówkę. Każdy dzień to próba..Chcesz coś zmienić zacznij od siebie.
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
-
- Kontakt:
A Solaris Urbino od ilu lat korzysta z tej samej konstrukcji?
-
Wiadomo coś czy przyjechały wczoraj SM18?
Podobno dziś po nie pojechali.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Wczoraj mieli pojechać sprawdzić czy jest po co jechać i dziś kierowcy mieli wyruszyć, ale najwyraźniej nie było czego szukać, ponieważ wycieczka się nie odbyła.Michalk001 pisze:Wiadomo coś czy przyjechały wczoraj SM18?
Mi się to wydaje mało wiarygodne skoro przysłali jedną sztukę kompletną na testy SIP i ktoś wcześniej pisał w tym temacie że w fabryce jest nawet z czego wybierać, bo wtedy stało 20 sztuk wozów.
Miało przyjechać 10 wozów. Widocznie tylu sprawnych nie było.Shiom pisze:Mi się to wydaje mało wiarygodne skoro przysłali jedną sztukę kompletną na testy SIP i ktoś wcześniej pisał w tym temacie że w fabryce jest nawet z czego wybierać, bo wtedy stało 20 sztuk wozów.
Nic nie przyjechało i w tym tygodniu nic nie przyjedzie.MJ pisze:Miało przyjechać 10 wozów. Widocznie tylu sprawnych nie było.Shiom pisze:Mi się to wydaje mało wiarygodne skoro przysłali jedną sztukę kompletną na testy SIP i ktoś wcześniej pisał w tym temacie że w fabryce jest nawet z czego wybierać, bo wtedy stało 20 sztuk wozów.
Wozy nie są jeszcze gotowe, brakuje m. in. rejestracji i ViaBoxów. Wcześniej jak pod koniec przyszłego tygodnia nic nowego nie przyjedzie.Piotrekbe pisze:Nic nie przyjechało i w tym tygodniu nic nie przyjedzie.MJ pisze: Miało przyjechać 10 wozów. Widocznie tylu sprawnych nie było.
10 sztuk jest gotowych. Nie mają ViaBoxów, ponieważ nie są zarejestrowane. Zostaną zarejestrowane po odbiorze technicznym w Solcu. W przyszłym tygodniu raczej nic nie przyjedzie. Chyba, że zostanie usunięta jedna poważna usterka. W co wątpię, bo od prawie dwóch tygodni nie można jej usunąć, a dotyczy całej partii.konri pisze:Wozy nie są jeszcze gotowe, brakuje m. in. rejestracji i ViaBoxów. Wcześniej jak pod koniec przyszłego tygodnia nic nowego nie przyjedzie.Piotrekbe pisze: Nic nie przyjechało i w tym tygodniu nic nie przyjedzie.
Jaka usterka?Piotrekbe pisze:Chyba, że zostanie usunięta jedna poważna usterka. W co wątpię, bo od prawie dwóch tygodni nie można jej usunąć, a dotyczy całej partii.
Poważna.bepe pisze:Jaka usterka?Piotrekbe pisze:Chyba, że zostanie usunięta jedna poważna usterka. W co wątpię, bo od prawie dwóch tygodni nie można jej usunąć, a dotyczy całej partii.
Uchwytów na kubek dla pasażera nie ma oraz popielniczek przy oknie plus stolików? To jest śmieszne ciekawe czy Solbus dostanie kary za opóźnienia czy może po znajomości sprawa umrze po zakończeniu dostaw.
Czas ewakuacji, lub nowy etap zwał jak zwał czy lepiej czas pokaże...
2004.09 - 2009.03 - MZA
2010.01 - 2012.05 - bus driver
2013.04 - 2023.12 - TW
2024.05 - xxxx - Carris Lizbona
Até a próxima.
2004.09 - 2009.03 - MZA
2010.01 - 2012.05 - bus driver
2013.04 - 2023.12 - TW
2024.05 - xxxx - Carris Lizbona
Até a próxima.
To pewnie będzie zależało od szczegółowych zapisów umowy oraz tego co faktycznie jest przyczyną problemu.