Solbus Solcity
Ten baniak na spryskiwacz to ile ma litrów? 
Wyjadą dopiero w poniedziałek. Jest nawet na to oficjalne pismo.
Mieści się 10 litrów płynu.Pawel_ pisze:Ten baniak na spryskiwacz to ile ma litrów?
-
Michalk001
Są nowe zdjęcia na Omni Busie.
To i tak postęp. W kebabach podobno jest bardzo mały baniak.Piotrekbe pisze:Mieści się 10 litrów płynu.Pawel_ pisze:Ten baniak na spryskiwacz to ile ma litrów?
Te okrągłe wywietrzniki w syficie to jakaś masakra... zatrudnili w Solbusie jakiegoś emerytowanego stylistę wnętrz z Jelcza albo Autosana
Oraz te głośniki... chyba już tańszych nie było. To już te głośniki no-name które MZA montuje w NG313 wyglądają lepiej.
Do reszty nie mogę się przyczepić, bo wygląda OK.
Do reszty nie mogę się przyczepić, bo wygląda OK.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
Dlaczego? Skoro wczoraj już niektóre były gotowe.ashir pisze:Ale chyba nie w ten weekend, bo jakoś za szybko by było?MJ pisze:W sobotę i w niedzielę mają 3 już wyjechać na miasto.
Polecenie 'z góry' jest krótkie i treściwe. Nowe autobusy wyjeżdżają z zajezdni w poniedziałek. Do tego czasu właściciele zapoznają się z przypisanymi im pojazdami.MJ pisze:Dlaczego? Skoro wczoraj już niektóre były gotowe.ashir pisze:Ale chyba nie w ten weekend, bo jakoś za szybko by było?
To dlaczego dzisiaj dwa już wyjechały? 
Wczoraj się zapoznali, poprzez odbyte szkolenia. Zresztą dopiero 2 wyjechały. W poniedziałek mają wyjechać wszystkie.dzidek pisze:Polecenie 'z góry' jest krótkie i treściwe. Nowe autobusy wyjeżdżają z zajezdni w poniedziałek. Do tego czasu właściciele zapoznają się z przypisanymi im pojazdami.MJ pisze: Dlaczego? Skoro wczoraj już niektóre były gotowe.
To ten sam system sufitowy. Swego czasu Solbus planował opracowanie własnego, jednak było to jeszcze przed upadłością.Frencher pisze:Te okrągłe wywietrzniki w syficie to jakaś masakra... zatrudnili w Solbusie jakiegoś emerytowanego stylistę wnętrz z Jelcza albo Autosana
15/12/2005-12/7/2019
Wy tutaj o podsufitkach, a przeszkadza mi inna rzecz: odnoszę dziwne wrażenie, że przejście między drugimi a trzecimi drzwiami jest węższe niż w pozostałych przegubowcach. Stałem w przegubie i wysiadając przy Młodzieńczej musiałem się przepychać do wyjścia. W kebabach jest nawet niezłe dojście stamtąd do III drzwi. W solarisach też jakoś lepiej się tam przemieszczać, a w solbusie wystarczy, że jedna osoba stanie i już jest dosyć duży problem z wymijaniem, niezależnie, czy się idzie do II czy do III drzwi.
Oglądając zdjęcia na omni-busie nie mam się czego przyczepić, poza jednym szczegółem. Można by wsadzić w tym miejscu 2 siedzenia zamiast pojedynczego.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
A to nie jest przypadkiem miejsce pod biletomat?