TOMEK pisze:Hmm... to ta przy Hawajskiej?
PoĹźar koĹcioĹa na Ursynowie
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Aż musiałem sprawdzić na mapie, choć mieszkam całe cztery przystanki dalej:>, ale nazewnictwo ursynowskich ulic wciąż mnie zadziwia, gdzie na jednym osiedlu czasami są trzy albo nawet więcej "ulic"
! Ta szkoła to kojarzy mi sie tylko z przedszkolem, do którego mój brat chodził kiedyś na lekcje gry na keybordzie...
Nie wiem dlaczego, ale po obejrzeniu materiału w Kurierze (aż do przeczytania tego wątka) byłem święcie przekonany, iż to ten "malbork" przy KENie się paliłBastian pisze:A, to ten nowy.
[ Dodano: 2006-09-18, 15:01 ]
Niedawno też spłonął kościół przy Górczewskiej, róg Konarskiego. To znaczy budynek tymczasowy, bo kościół docelowy dopiero "buduje się" nieopodal.Piotrek pisze:Widzę, że teraz "moda" na podpalanie dachówOstatnio św.Katarzyna, teraz tu...
[ Dodano: 2006-09-18, 15:08 ]
A ja do 310span pisze:do 318TOMEK pisze: Miałem komunię św. w tej parafii, wtedy jeszcze w białej kaplicy, a gdzie chodziłeś do podstawówki:>?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Powiem wam, że widziałem projekt "Malborka" i całkiem mi się podobał. Tylko że z tego projektu nie zbudowano wieży, która całkowicie zmieniała proporcje całości...kam pisze:one jednak są bez porównania...Dennis pisze:Może dlatego, że cały czas jestem przyzwyczajony do myśli, że Ursynów na razie jest szpecony przez jeden taki obiekt, a ich jest przecież coraz więcej![]()
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow