Tym razem: linie skierowane do nowego krańca Bródno-Podgrodzie w 1988 r. (M, 156 i 169) oraz linia 120 (1987 i 1988), a także linia 126 z 1993 r. z przystankiem SLALOMOWA, o którym toczy się dyskusja.
Następne materiały w Nowym Roku
Moderator: Wiliam
Jeżeli to był jedyny sklep we wsi, albo jedyna krzyżówka to byłyMZ pisze:Nazwy typu SKLEP albo KRZYŻÓWKA - to dopiero były punkty orientacyjne
.
Trasówek linii legionowskich nie mam. Mam natomiast spis przystanków linii obsługujących Legionowo w drugiej połowie lat 80-tych i na początku 90-tych. Z odnalezionych notatek wynika, iż funkcjonowały w Legionowie zespoły:Patryk2222 pisze:A masz może trasówki z Legionowa z tamtych lat?
TeEsWu pisze:Dorzucam jeszcze zestawienie zmian z 1996 r. (mam nadzieję, że da się rozczytać, bo wydruk jest kiepskiej jakości.
Przy Myśliborskiej między budynkami nr 51 i 53, w tej chwili kawałek zajęła stacja benzynowa, reszta jest nieruszona.Bastian pisze:W którym on był miejscu?TeEsWu pisze:1123 TARCHOMIN-FABRYKA DOMÓW (nie istniejący kraniec m. in. linii H).
Nie wiem czy jest tu co pisać nawet, przecież do dziś się to utrzymało np. przy Polfie.TeEsWu pisze:Istniały nawet tabliczki "Bródno" i "Buków" na stanowiskach, żeby było wiadomo, dokąd to 126 jedzie.
Emyl pisze:Czy nie byłoby rozsądniej stworzyć jakąś stronę zawierającą wszystkie te dane skatalogowane w taki sposób, żeby łatwo było je wyszukiwać? Albo, powiedzmy, nawiązać współpracę z Trasbusem? Szkoda topić taką kopalnię wiedzy w trudnym do przeszukiwania wątku na forum.
SławekM pisze:Jak chcecie, mogę coś takiego stworzyć.
SławekM pisze:Tylko warto sobie zadać pytania.
1. misiek34Czy te trasówki nie lepiej publikować jako PDF?
2. Czy dokumenty wrzucane przez TeEsWu publikować jako skany czy je przepisać do PDF/docx?