128N PESA Jazz Duo (Ten długi, z dwiema wielkimi głowami)
Nie zawsze ta sama laweta przyjeżdża. Są dwie lub trzy.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Chyba cztery.
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
3603 dziś po 15 stał przy wjeździe na R1 i przechodził jakieś testy.
"Buehehe" to raczej z powodu poziomu tego "dziennikarstwa". Zamiast docenić rozsądną postawę TW wobec producenta, daje się krzykliwy nagłówek, który ma nabić kliknięcia.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Coś mi się kołacze po głowie, że na etapie ogłaszania przetargu Wyborcza chwaliła TW, jaka to spółka jest sprytna z tymi 5000 km po problemach ze Swingami.
Poza tym redaktor Śmietana słyszy, że gdzieś dzwonią tylko nie wie w którym kościele.
Czy ten artykuł krytykuje ten wymóg, czy jednak po prostu jakość produktu?
Artykul, jak to w tradycji GW, poziom ma tak niski, ze czytac to by nalezalo na dnie Rowu Marianskiego. Ale jest jedna sluszna uwaga - problemow byly MASY. I gdyby nie to, ze musze trzymac ryj na klodke, chetnie bym sie podzielil
przynajmniej do konca marca, potem kto wie?
http://www.transport-publiczny.pl/wiado ... 47764.html
Troche sensowniejszy artykul, choc potwornie krotki. Swoja droga, czemu dopiero dzis?
Troche sensowniejszy artykul, choc potwornie krotki. Swoja droga, czemu dopiero dzis?
Ale konkretnie to gdzie napisali nieprawdę?Pablo-waw pisze:Artykul, jak to w tradycji GW, poziom ma tak niski, ze czytac to by nalezalo na dnie Rowu Marianskiego.
Bo na razie to mogę powiedzieć, ze poziom komentarzy na forum jest tak niski, że żałość.
Typowe zarzuty bez zarzutów, bo się podaje niewygodne fakty, np. taki, że od ponad pół roku jest odebrany tylko jeden tramwaj z 50.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A dla kogo ten fakt niby jest niewygodny? Dla producenta wagonu najwyżej. Wagon się sypał? Sypał. Powinien być odebrany pomimo wad? No nie powinien, bo odbiera się wagony sprawne, a niesprawnych się nie przyjmuje. Aż dziwne, że za czytanie tego jakże głębokiego tekstu, strona nie domagała się opłat. Bo cały artykuł można podsumować kilkoma zdaniami: Wagon przyjechał, miał zostać odebrany, ale się sypał, więc producent musiał naprawiać. Jak wodogłowie przestało się sypać i zdołało przejeździć pięć tysięcy kilometrów, to je odebrano. Teraz czas na odbiory kolejnych sprzętów. Koniec artykułu. Tytuł na poziomie "Faktu" (co nie jest obelgą, pisanie w tabloidach to sztuka), reszta udaje powagę i wyszło jak wyszło.
PS: O, jak chciałem teraz kliknąć, to zażądało, żebym płacił. A w sumie to ja powinienem domagać się odszkodowania za zmarnowaną minutę z życia.
PS: O, jak chciałem teraz kliknąć, to zażądało, żebym płacił. A w sumie to ja powinienem domagać się odszkodowania za zmarnowaną minutę z życia.
Bo już przekroczyłeś limit darmowych wejść na stronę na ten miesiąc.