Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Budowa centralnego odcinka II linii metra
Moderator: JacekM
No i dobrze, lepiej niech sprawdzą porządnie. Kolejny miesiąc bez metra różnicy nie robi.
Było o tym wiadomo od dawna. Moim zdaniem lepiej, że ta niepotrzebnie zbudowana część stacji będzie wykorzystywana jako zaplecze, niżby miała stać pusta.
O planach zasłonienia peronu 'roboczego' czytałem już dawno - bez szczegółów.
A było to idealne miejsce na muzeum warszawskiego metra. Zadaszone, oświetlone, dobrze skomunikowane...osa pisze:Było o tym wiadomo od dawna. Moim zdaniem lepiej, że ta niepotrzebnie zbudowana część stacji będzie wykorzystywana jako zaplecze, niżby miała stać pusta.
WINB skontrolowało wszystkie stacje, w tym tygodniu wydanie decyzji o pozwoleniu na użytkowanie - za ok. 2 tygodnie metro ma być udostępnione pasażerom.
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 59131.html
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 59131.html

...czyli do czasu, jaki był zakładany jeszcze niedawno.
Mi się wydaje, że te całe testy, to tylko wymówka do przygotowań na wielką fetę, nie wiadomo komu potrzebną (jestem zdania, ze w przypadku inwestycji opóźnionych hucznych otwarć nie powinno się robić - otworzyć technicznie i tyle).
Mi się wydaje, że te całe testy, to tylko wymówka do przygotowań na wielką fetę, nie wiadomo komu potrzebną (jestem zdania, ze w przypadku inwestycji opóźnionych hucznych otwarć nie powinno się robić - otworzyć technicznie i tyle).
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Komu potrzebną to łatwo się domyślić - mamy rok wyborczy.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
No to poprawmy na "nie wiadomo, komu ze zwykłych mieszkańcówstolicy potrzebną" 
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Przeciez wladze daly takiego ciala z terminem ze powinni otworzyc po cichu i udawac ze ich nie ma.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Podobno HGW zapowiedziała na konferencji prasowej otwarcie M2C na bodaj 14 lub 15 marca.