Autobusy testowane w Warszawie
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Przynajmniej jednego dziś widziałem, jak stał w korku na Puławskiej.
No to widać, nie mam do nich ostatnio szczęścia. Tak czy owak komplet na miasto nie wyjeżdża.
Jeździ tyle ile jest danego dnia sprawnych, raczej nie mniej niż 2 sztuki. Wszystkie 4 sztuki w ruchu to akurat tylko kilka razy się zdarzyło i nie jest to żadna nowość. 
Na linii Ząbki-1 (wariant Piłsudskiego) pojawił się Sancity 9 Euro 6. 
Na testach, czy na stałe?
Będzie jeszcze przez 10 dni - http://phototrans.pl/15,363483,12.html
Dziś koło 15.00 widziany był BYD nr tab. 935 jadący jako PT przez Rondo ONZ w kierunku Żoliborza. Czy to jakiś podsył na Bielańską, czy może odstawienie na Włościańską, przed wyjazdem do Krakowa?
- gregory5576
- Kontakt:
SławekM pisze:On może na prądzie przejechać do 250 km. Dla porównania, SU8,9 co był na 222 mógł do 100 km.ashir pisze:Tak, ale skoro to elektryczny autobus to chyba nie da rady przejeździć bez ładowania przez cały dzień?
Co najmniej 4 razy na dzień trzeba je wymieniać bo 250 km to bujda na miechach, dyżuraki mają co robić tylko przy 222, sam osobiście pojechałem za 5/222 bo elektryk padł., takie dziwadełko.
- gregory5576
- Kontakt:
Jalerb pisze:Dziś koło 15.00 widziany był BYD nr tab. 935 jadący jako PT przez Rondo ONZ w kierunku Żoliborza. Czy to jakiś podsył na Bielańską, czy może odstawienie na Włościańską, przed wyjazdem do Krakowa?
Racze to drugie.
Czyżby szykował się nowy tester w MZA? Dziś rano Temsa Avenue 12LF widziany jak wjeżdżał na Włościańską.
Temsa? Niech Bóg chroni Warszawę przed tym szrotem... Jechałem ostatnio w Turcji czymś wielkości Soliny tej marki. Klima ledwo działała. Na ekspresówce przy prędkości 90 wóz nie miał siły wjechać pod niezbyt stromą górkę, kierowca musiał redukować do II czy III biegu i wjeżdżać z prędkością 30km/h 
Na 222 jest potrzebny autobus do stania w korkach, a nie na ekspresówkę ![;]](./images/smilies/krzywy.gif)
ŁK
Znaczy się lewar? No to chyba znajdzie się grono miłośników takiego rozwiązania.konri pisze:Temsa? Niech Bóg chroni Warszawę przed tym szrotem... Jechałem ostatnio w Turcji czymś wielkości Soliny tej marki. Klima ledwo działała. Na ekspresówce przy prędkości 90 wóz nie miał siły wjechać pod niezbyt stromą górkę, kierowca musiał redukować do II czy III biegu i wjeżdżać z prędkością 30km/h