Odrodzenia
Kajki
Jaki jest tu sens?
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Tam jest faktycznie za mało czasu o 2 minuty.Pawel_ pisze:115:
OdrodzeniaKajki. Dwie minuty.
KajkiCm. Ofiar Wojny. Minuta.
Jaki jest tu sens?

To wiadomo. Inżynier Ruchu z powiadomieniem ZDM ZTM wiceprezydenta i wszystkich świętych. Interpelacją jakiegoś znanego radnego też by nie zaszkodziła. Powinieneś to wiedzieć obserwując rozliczne akcje z 521 i podobnymi przypadkami.Georg pisze:Przecież nie napiszę, że jest problem, bo po co, skoro wszyscy o tym wiedzą. Co mam zrobić? Jeśli mi doradzisz - chętnie wykonam. Powiedz gdzie mam napisać, to jutro pismo pójdzie. Kto się tym zajmuje?
To dlaczego opóźnienia na 111 i 180 są i to całkiem spore w DS, kiedy autobusy nie jeżdżą Nowym Światem? Ponadto opóźnienie na 111 jest widocznie mniejsze, niż 180. 111 jak obserwuję ma max 5 minut. Jeśli chodzi o 180 to zdarzało mi się widzieć opóźnienia 10 minutowe. Imprez po drodze nie było. Aha. 111 się stabilizuje pod wieczór, natomiast 180 przyjeżdża zwykle na -5 do -8 (godziny 19-21) Nalewki-Muzeum kierunek Esperanto.pawcio pisze:Nie, tam trzeba poprawić światła przy Świętokrzykiej. Długie zielone dla Świętokrzyskiej nie ma sensu, bo korek i tak nie pozwala tego wykorzystać.
W weekend katowałem 111. Generalnie nuda. No, raz, ten jeden jedyny, odjechałem dwie minuty po planowanym odjeździe z Esperanto, bo.. bo nie wiem, co się stało. Chyba wszystkie światła łapałem.Georg pisze:To dlaczego opóźnienia na 111 i 180 są i to całkiem spore w DS, kiedy autobusy nie jeżdżą Nowym Światem?pawcio pisze:Nie, tam trzeba poprawić światła przy Świętokrzykiej. Długie zielone dla Świętokrzyskiej nie ma sensu, bo korek i tak nie pozwala tego wykorzystać.