Tabor KMŁ
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ode mnie masz za nie +1
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
To je zachowuj zamiast klepać w klawisze komputera.konri pisze: Są inne, bardziej warte zachowania modele niż PR110M, który już w KMKM jest.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Michalk001
Akurat H6 jest bardzo dobrym pojazdem. Pomimo że na małym podwoziu - to przestronnością nie ustępuje pełnowymiarowym autobusom. Jak w Legionowie powstała Komunikacja Lokalna to najpierw kupili dostawcze Mercedesy (3+1). Komfort jazdy podobny do dostawczaka, czyli koszmar. Następnie były już tylko H6. Wygoda w porównaniu z MB kolosalna. Ilość miejsca, szerokie pneumatyczne drzwi i okna na właściwej wysokości to było to czego potrzebowano.tygrys pisze:H6konri pisze:Są inne, bardziej warte zachowania modele niż PR110M, który już w KMKM jest.
A czy ja mówie że KMKM ma cokolwiek zachowywać? Jedynie uważam, że jeśli już to nie #13 bo taki wóz już jest, tylko coś innego.MisiekK pisze:To je zachowuj zamiast klepać w klawisze komputera.konri pisze: Są inne, bardziej warte zachowania modele niż PR110M, który już w KMKM jest.
-
michał1984
Ja tam mam komplet 5 sztukashir pisze:A na Ł1 już nie jeżdżą?tygrys pisze:Cisza o nowych. Na TWB knic. Nikt nie foci. Są przypisane do 701 czy jeżdżą gdzie popadnie?
754
755
756
757
758
Na 701 osobiście nowych z zakresu 754-758 nie widziałem
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo