A już myślałem że wtyczki z 504 będą jako 404...Łukasz pisze:404 to nie będzie
401 - dzielić, czy nie?
Moderator: Wiliam
404 i 489 już dawno nieaktualne.Lukasz436 pisze:A już myślałem że wtyczki z 504 będą jako 404...Łukasz pisze:404 to nie będzie
Czyli reasumując:
Będzie 401 na Ursynów
Będzie 402 do PKP
Nie będzie wtyczek na 504
Pozdrawiam
Będzie 401 na Ursynów
Będzie 402 do PKP
Nie będzie wtyczek na 504
Pozdrawiam
-
michael112
Część "siekierkowska" to mogłaby być całotygodniowa. I mogłaby jeździć częściej, zwłaszcza że Łazienkowski jest wciąż nieczynny.
Jak rozumiem, podział ma być po to, żeby część siekierkowska jeździła rzadziej.
Tak jak kiedyś byłem przeciwny tej linii, tak teraz jestem całkowicie za tym aby takie połączenie zostało (Zapłowiecze - Mokotów po Galerię). Fakt faktem, przyjeżdża zestadzone, jednak skrócenie miejmy nadzieję pomoże obu stronom - Ursusowi i drugiej stronie Wisły na częste i punktualne 401 i... właśnie, dlaczego nie 515?
Przecież w przedstawionej propozycji byłoby zachowane bezpośrednie połączenie Zapłowiecza z Galmokiem...
Swoją drogą ciekawi fakt, czy od Służewca PKP do Metra Służew da to istotną poprawę. Dziś po 17 189+401 niezabieralne. Problem nie tyle z zamknięciem, co potem z otwarciem drzwi (jechałem jednym, przesiadłem się do drugiego). Z-2 do Wilanowskiej odjeżdżały prawie puste.
ŁK
Dzisiaj powtórka z rozrywki - najgorzej jest w godzinach fajrantu w Mordorze.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bo tam jest potrzebne tak naprawdę coś więcej, niz krótszy dojazd do metra...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Solaris U10
Każdy wariant zakłada tunel?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tylko fioletowy (różnica oznaczeń może nie jest najszczęśliwsza na tym schemacie) choć akurat w analizach i tak wypadł najlepiej.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
500 metrów krótszy, to pewnie, że najlepiej. Na tych łukach to by się pewnie jechało 30 (ale czy w tunelu szybciej)?
Dałoby się to w ogóle zbudować bez rozbierania fragmentów nowiutkiego węzła? I dlaczego nikt o tym nie pomyślał parę lat temu?
Dałoby się to w ogóle zbudować bez rozbierania fragmentów nowiutkiego węzła? I dlaczego nikt o tym nie pomyślał parę lat temu?
Jak planowali wiadukty nad torami, to pewnie jeszcze nie było Mordoru, tylko pojedynczy budynek Curtis Plaza - i może Trinity I...
Ale nie mogę tego na szybko znaleźć...
Ale nie mogę tego na szybko znaleźć...
ŁK