Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Komunikacja Miejska w rejonie Grodziska
Moderator: Wiliam
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
406 raczej nie zniknie, nie zostanie też zastąpione tym "nowym" 4xx - jak pisał jacek2357, 7 minut to znacznie za często na tamte rejony Białołęki. Co najwyżej skoordynują je ze sobą (chociaż ze względu na planowaną koordynację 4xx z 500 pewnie wszystko się rozjedzie) i rozrzedzą częstotliwość 406
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Hetman Ciemności
A z jakiej okazji? To nowe 4xx do Gdańskiego (od strony Powązek) miałoby średnią frekwencję..... na pętle mało kto chodzi, przy Elbląskiej może trochę ludzi by wsiadło, ale tłumów walących przy Powązkowskiej i Rondzie Babka nie widzę.... A na 406 frekwencję robi Bemowo. Nie widze więc związku między nową linią, a częstotliwością 406.Paweł_K pisze:rozrzedzą częstotliwość 406
- Hetman Ciemności
Dokładnie tak. No przejazd przez Babkę wywoła z pewnością trochę spóźnieńHetman Ciemności pisze:Jedynie dojazd do metra dla Białołęki, a pętla na Powązkach pewnie została wybrana jako najbliższa. Może jeszcze mało korkogenna?
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Rozumiem,ze dla tej linii (402) nie powstaną przystanki ELBLĄSKA, POWĄZKOWSKA, RONDO STARZYŃSKIEGO, KOŁOWA, CM. BRÓDNOWSKI i ŻUROMIŃSKA? A przystanek ŚW. WINCENTEGO to się do niczego nie nadaje.... powinno to coś stawać na przystanku TARGÓWEK-RATUSZ5280 pisze:Na wczorajszym (był Piotr i ja) spotkaniu w ZTM dowiedzieliśmy się, że
PLANUJE SIĘ, aby od listopada na naszej Zielonej Białołęce pojawiła się nowa
linia autobusowa 4xx (jeszcze nie wiadomo jaki będzie numer). Jak zwykle przy
400, ma to być autobus, który będzie kursował w szczycie, czyli rano i w
godzinach popołudniowych.
TRASA:
Pętla Powązki Wojskowe
Rondo Babka (Radosław)
Dworzec Gdański
Rondo Żaba
Św. Wincentego (bez "objazdu" po Bródnie!)
Głębocka (do wiaduktu z Trasą Toruńską przy Carrefour)
Trasa Toruńska (jak 134)
Ostródzka
Berensona
Głębocka
Św. Wincentego
i z powrotem jak wyżej...
- Hetman Ciemności
Bez Elbląskiej i Powązkowskiej za metrem nie będzie tam niokogo..... i Rondo Starzyńskiego powinno się znaleźć na trasie takiej linii.solaris8315 pisze:Rozumiem,ze dla tej linii (402) nie powstaną przystanki ELBLĄSKA, POWĄZKOWSKA, RONDO STARZYŃSKIEGO, KOŁOWA, CM. BRÓDNOWSKI i ŻUROMIŃSKA? A przystanek ŚW. WINCENTEGO to się do niczego nie nadaje.... powinno to coś stawać na przystanku TARGÓWEK-RATUSZ5280 pisze:Na wczorajszym (był Piotr i ja) spotkaniu w ZTM dowiedzieliśmy się, że
PLANUJE SIĘ, aby od listopada na naszej Zielonej Białołęce pojawiła się nowa
linia autobusowa 4xx (jeszcze nie wiadomo jaki będzie numer). Jak zwykle przy
400, ma to być autobus, który będzie kursował w szczycie, czyli rano i w
godzinach popołudniowych.
TRASA:
Pętla Powązki Wojskowe
Rondo Babka (Radosław)
Dworzec Gdański
Rondo Żaba
Św. Wincentego (bez "objazdu" po Bródnie!)
Głębocka (do wiaduktu z Trasą Toruńską przy Carrefour)
Trasa Toruńska (jak 134)
Ostródzka
Berensona
Głębocka
Św. Wincentego
i z powrotem jak wyżej...
To chyba ktoś musiał strzelić kaczora, bo to by było zupełnie bez sesnu bez tych przystanków...Bez Elbląskiej i Powązkowskiej za metrem nie będzie tam niokogo... i Rondo Starzyńskiego powinno się znaleźć na trasie takiej linii.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jakoś 516 skoordynowane z 500 do Ratusza Targówka bardziej mi się podobało... zwłaszcza, że ostatnio rozrzedzono 500 i siadła koordynacja z liniami z Zielonej Białołęki - a taka ładna była, a tyle osiedli w Grodzisku powstaje...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No właśnie wydawało mi się, że Rondo Radosława - jak 500 - Głębocka - CH Targówek - Grodzisk.Piotrek pisze:A na jakiej trasie?inż. Glonojad pisze:Jakoś 516 skoordynowane z 500 do Ratusza Targówka bardziej mi się podobało...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.