A teraz o polityce... (tej krajowej)
Moderator: Szeregowy_Równoległy
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
A dziś imć Wierzejski (którego szczerze nie znoszę) protestował przeciwko Macierewiczowi jako szefowi służb specjalnych, oskarżając go o wycieki informacji z jego otoczenia. Jeszcze trochę i blond Wojtuś zaatakuje swojego fuhrera

And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Paweł_K pisze:Będzię pełnił tą funkcję do momentu wyboru szefa. A także jest jednym z kandydatów - popiera go sam Jarosław....
[ Dodano: 2006-10-05, 17:31 ]
Tm pisze:OJP, jak mozna pomylic falge Czech i Rosji, kolory te same, ale układ barw zupełnie inny, toż to jakieś matoły niesłychane
Nie daj się zepchnąć z twojej drogi nawet przez ludzi idących w tym samym kierunku.
S.J.Lec
S.J.Lec
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Śmiać się czy płakać
Fragment wypowiedzi Naczelnego Krasnala Lecha na oficjalnej stronie internetowej

"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jest wystarczająco głupi i bezczelny, żeby to uczynić, więc...Paweł_K pisze:A dziś imć Wierzejski (którego szczerze nie znoszę) protestował przeciwko Macierewiczowi jako szefowi służb specjalnych, oskarżając go o wycieki informacji z jego otoczenia. Jeszcze trochę i blond Wojtuś zaatakuje swojego fuhrera![]()
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nie zaatakuje dopóki batalia o fotel w ratuszu trwa. Zaś napastliwy ton wobec MacierewiczaPaweł_K pisze:A dziś imć Wierzejski (którego szczerze nie znoszę) protestował przeciwko Macierewiczowi jako szefowi służb specjalnych, oskarżając go o wycieki informacji z jego otoczenia. Jeszcze trochę i blond Wojtuś zaatakuje swojego fuhrera![]()
to nie żadne wycieki danych, tylko stare porachunki z czasów kiedy Antoś budował Ligę
Postępowych Rodzin. Młodości brunatnej i głupiej w LPR nie podobało się, że starość brunatna i głupia budowała KOR. Więc jeździli po Antłanie, a że ten coraz bardziej uparcie
kwestię swego pochodzenia ujętego na wielu listach, tworzonych w wielu światłych umysłach, kolportowanych przez ludzi patriotycznych i ofiarnych, zbywał dementi, przeto
rwetes narastał. Niektórzy z Wierzejskich uznali ponadto, że prof. Chrzanowski jednak nie był esbekiem (ech...) Potem odszedł Łopuszański Jaś, który wraz z Benderem Rysiem utrzymywał, że w Oświęcimiu "starsi bracia w wierze" mieli chleb, ciepłą zupę, prysznic i rzecz jasna pracę. Osłabiło to niewątpliwie intelektualnie Wicepremier League. Dokonał się podział. Nie miał on jednak znaczenia. W końcu dzielenie przez zero zawsze daje zero. Po kampaniji wyborczej wszystko możliwym może być. Wojtuś tęgim polihistorem nie jest, ale nawet w jego główce kiełkuje już pewnie mysl, że nie ma co się Romka trzymać - prędzej czepiać. Zakulisowo będzie chciał katapultować się do PiS.
- R-9 Chełmska
- MeWa
- Cukiereczek
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 70115.htmlgeograf pisze:Możesz podać źródło?R-11 Kleszczowa pisze:Śmiać się czy płakaćFragment wypowiedzi Naczelnego Krasnala Lecha na oficjalnej stronie internetowej
![]()
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Bastian
- Sułtan Maroka
A zamknąć ich wszystkich w tej szafie i spuścić z klifu rozewskiego...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Dziwią się, że ich inwigilowano? Nic dziwnego, skoro poszli palić pod Belweder kukłe Wałęsy-ówczesnego prezydenta. W każdym, najbardziej demokratycznym kraju środowiska uznane za radykalne (mogą wyrażać to przez takie zachowania) byliby dobrze zbadani przez organy bezpieczeństwa. Zwlaszcza w Stanach Zjednoczonych, które Kaczyńscy uważają za idealną demokracje.
15/12/2005-12/7/2019