128N PESA Jazz Duo (Ten długi, z dwiema wielkimi głowami)
Dzisiaj na czymś jeździ bo go mijałem, chyba na 1+41.
To jakaś plotka. Byłbym pierwszym, który by o tym wiedział.Jacek Z. pisze:Było gdzieś info jakoby przy pierwszych próbach zadymił z elektroniki.MisiekK pisze: To znaczy? Tramwaj jest jeżdżący i w trakcie odbiorów.
Ani 3601 ani 3646 (nie ma jeszcze zgody na kursowanie z pasażerami) dziś na mieście nie było.Flash8222 pisze:Dzisiaj na czymś jeździ bo go mijałem, chyba na 1+41.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Czyli musialo coś mi się przewidzieć.
3646 spełnia już SIWZ czy 3647 zajechał w ramach robienia miejsca w Bydgoszczy?
Sadzac po braku odpowiedzi na to pytanie stawiam na opcje B 
Coś w tym rodzaju.chudy5d pisze:3647 zajechał w ramach robienia miejsca w Bydgoszczy?
50 dwukierunków ?
Ile z nich jeździło według potrzeby ?
Bez zawracania bo remont itd...
Ile z nich jeździło według potrzeby ?
Bez zawracania bo remont itd...
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
Dotychczas 25, bo więcej się nie bardzo dało...
Według potrzeby innej niż jednokierunkowceashir pisze:Dotychczas 25, bo więcej się nie bardzo dało...
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
Dotychczasowy rekord to 25 sztuk. Ale w listopadzie powinno się udać go pobić.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Gdzie będzie w listopadzie linia bez pętli?
Niestety nie jestem uprawniony do zdradzania dalszych szczegółów.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Woronicza. Do 15.11 - a może i dłużejpawcio pisze:Niestety nie jestem uprawniony do zdradzania dalszych szczegółów.
pawcio pisze:Dotychczasowy rekord to 25 sztuk. Ale w listopadzie powinno się udać go pobić.
41 i... 17MisiekK pisze:Woronicza. Do 15.11 - a może i dłużej
Ktos zna taborowe jazzow ostatnio wpisanych? Wg. TW stan wynosi 41. A niestety na tramwarze cisza