Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Komunikacja Miejska w rejonie Grodziska
Moderator: Wiliam
- Petroniusz
Wraz z budową chodnika na ul. Berensona powstała mała zatoka autobusowa przy skrzyżowania ul. Leona Berensona i Kąty Grodziskie. Ma to chyba coś wspólnego z uruchomieniem nowej lini 4** Pozdrawiam
[ Dodano: 2006-10-06, 12:45 ]
Busmann pisze:Nowa, czy wygięcie/przedłużenie 602 / 613 ?5280 pisze:linia nocna ma zostać uruchomiona na przełomie roku.Ale do końca to jeszcze nie jest pewne.
Dokładnie jeszcze nie wiadomo.Prawdopodobnie może być to albo przedłużone
(zmodyfikowane)602 z Bródna lub 607 z Zacisza.Prawdopodobnie.Zawrotka na ZB
albo podobnie jak 120 albo pętla Mańki-Wojdy.Do końca nie zostało jeszcze
ustalone i nie chcę gdybać.Jak będą nowe,sprawdzone informacje-podamy je.
-
Krzysiek_S
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=49904160

To jak w końcu będzie--------------------------------------------------------------------------------
Dowiedziałem się, że ZTM dzisiaj zatwierdził plany nowej linii autobusowej
Numer: 407
Częstotliwość kursowania: co około 15 minut
Od kiedy: od 6 listopada
Ma kursować w szczycie, czyli rano oraz po południu.
Nie ma jeszcze szczegółowego rozkładu jazdy, ale ma on być skoordynowany tak,
aby na Św.Wincentego można było łatwo przesiąść się na 500’tkę.
W przyszłym tygodniu decyzja ma być skierowana do realizacji w MZA.
Na Berensona dzielnica musi zdążyć wybudować 2 przystanki. Podobno to mają być
takie tymczasowe (2m x 10m), ze zwykłych płyt betonowych. Oby zdążyli.
Pozdrowienia
Waldek (compet_pl)
--
Stowarzyszenie Zielona Białołęka
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przesiąść się na 500?

Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Krzysiek_S
Czyli pewnie 407 2-3 minuty przed 500.inż. Glonojad pisze:Przesiąść się na 500?![]()
Trasa:
[Powązki-Cmentarz Wojskowy]-Powązkowska-Duchnicka-Przasnycka-Kraińskiego-KS Jerzego Popiełuszki-Aleja Jana Pawła//-Zygmunta Słomińskiego-Most Gdański-Stefana Starzyńskiego-ŚW Wincentego-Głębocka-Trasa Toruńska-Ostródzka-Leona Berensona-Głębocka-.......-[Powązki-Cmentarz Wojskowy]
Ale co to zmienia? Trasa pozostanie ta sama... Chyba, że mówisz o czasowej synchronizacji. I co to za numerek od czapy...Widocznie zakładają, że jednak za jakiś czas przekształcą to w całotygodniową linię i 407 po raz kolejny ma być "szczęśliwym numerkiem" linii, której nie likwidują, ale która awansuje.
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Niewykluczone, że przy okazji zmiany kategorii trasa może ulec lekkiej korekcie...Piotrek pisze:Trasa pozostanie ta sama...
Numerek nie ma zbytniego znaczenia. Najważniejsza jest częstotliwość.Piotrek pisze:I co to za numerek od czapy...
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- R-9 Chełmska