Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Posty i tematy
Moderator: Emyl
Czy tylko mi nie działa opcja "Kliknij, aby przejść do strony ..." Wpisuje daną stronę, klikam "Wykonaj" i nic się nie dzieje.
Transport to życie, transport to pasja, transport to miłość, rzecz jasna 
Czy ja jako zwykły użytkownik powinienem widzieć powód edycji postu ? Zawsze pisze że jest to tylko informacja dla moderatorów.
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jak patrzę na twoją pisownię, to mam wrażenie, że nie jesteś takim zwykłym użytkownikiem 
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Łączenie postów zostało przywrócone (działa w ciągu 24h od napisania poprzedniego posta). Jednocześnie przepraszam, że funkcja ta była przez tak długi czas niedostępna - nie zorientowałem się, gdy rozszerzenie przestało być kompatybilne po jednej z aktualizacji. Proszę o zgłaszanie wszelkich nieprawidłowości w działaniu.Łukasz pisze:Prosze o przywrócenie odpowiedniego pluginu albo łączenie ich. Z telefonu nie jest wygodnie je łączyć. Owszem, zgoda, nikt nie ma obowiązku pisania tutaj, należy się cieszyć z możliwości, zanim nie dostanie się bana.Wiliam pisze:Proszę o niewysyłanie postów jeden po drugim.
Ja dziś korzystałem i potwierdzam, 1.01.1970
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Del
Wszystko działa, tylko ja nie ogarnąłem co klikam.
Wszystko działa, tylko ja nie ogarnąłem co klikam.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
Czy jest szansa, że wróci ignorowanie poszczególnych tematów? Piłka nożna trochę mi lotto