Koordynacje rozkładów
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Bodaj konieczność naruszenia ZMID-owskiego projektu poszerzenia Prostej. Ale żadnych szczegółów nie znam.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Domyśliłem się, że "11" nie ma tu postojów, mimo to istnieje groźba, że będzie się zajeżdżać z "10". Jak niewiele brakuje, widać choćby na filmiku w tej relacji: http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 87735.html
I tam tak zawsze będzie stał NR? 
Tylko pierwsze dwa dni.ashir pisze:I tam tak zawsze będzie stał NR?
Kwitnący instruktor na tej zawrotce, to jeden mniej instruktor potrzebny do likwidacji zdarzeń na mieście.
Myślę, że wystarczy adnotacja w karcie dla motorniczych l. 10 i 11, że należy w tamtym rejonie zachować szczególną ostrożność.
Ktoś obserwował/doświadczył dzisiaj jak funkcjonuje nowe 11 ze starą 10?
Japerson pisze:Ktoś obserwował/doświadczył dzisiaj jak funkcjonuje nowe 11 ze starą 10?
Mnie tak. Jest XXI wiek.Walas pisze:A przeszkadza Ci?ashir pisze:I tam tak zawsze będzie stał NR?
A ta zwrotnica jest na stałe przełożona na skos z obu stron?
ŁK
Tak gdyż jest sprężynowa by motorniczy nie musiał wychodzić i przerabiać po sobie zwrotnicy.
Chociażby czy tramwaje się nie zajeżdżały, czy wszystko było ok...RobertP pisze:Japerson pisze:Ktoś obserwował/doświadczył dzisiaj jak funkcjonuje nowe 11 ze starą 10?a co byś chciał wiedzieć?
Ale ile ta zmiana kierunku trwa? Minutę? Mało to jest minutowych zatrzymań?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ŁK