Priorytety dla tramwajów
Moderator: Wiliam
Bzdura, że moim zdaniem? Doskonale czuję się z tym, że lepiej znasz moje zdanie!
Jeśli jest 10, to znaczy, że nie jest to jakieś bardzo normalne.
A ile czasu naprawia się taką szynę?
Jeśli jest 10, to znaczy, że nie jest to jakieś bardzo normalne.
A ile czasu naprawia się taką szynę?
ŁK
-
Stary Pingwin
Nie kiedy, tylko ile to trwa
Chyba że chodzi o pana dudę i odmowy zaprzysiężenia.
ŁK
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bzdura, że trzeba wstrzymać ruch.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nigdy nic nie trzeba. A jak ktoś wjedzie w to 50 km/h to co będzie
? Niby wszędzie może, ale "wszędzie" widać zazwyczaj..
ŁK
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dlatego akurat w tym przypadku ograniczenie predkosci jest potrzebne (i wystarczajace).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Mozna i trzeba. Tylko nie trzeba i nie wolno w tym celu zamykac ruchu.
Spoko, rozumiem, pewnie nie wszystko czuję, ale aplikacje z bugami też się wypuszcza 
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przecież takie pęknięcie nie znaczy, że wypada nagle pół metra szyny, tylko raczej tak jakby robi się dodatkowa dylatacja w miejscu nieprzewidzianym. Przy dobrze zamontowanych szynach powinno się po tym normalnie dać przejechać. Oczywiście naprawić trzeba jak najszybciej, aby się coś nie zaczęło odkształcać.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Będzie priorytet na pl. Wilsona.
http://zdm.waw.pl/aktualnosci/zmiany-w- ... cu-wilsona
A miał być do końca października, taką przynajmniej słyszałem deklarację na Kongresie Transportu Publicznego...
A jak tam idzie wdrażanie priorytetu na Marymonckiej? I jak się nowe światła przy Zabłocińskiej w to wpasują....
Wolałbym całkowite wyłączenie świateł. Tak jak np. w Poznaniu:Flash8222 pisze:Będzie priorytet na pl. Wilsona.
http://poznan.wyborcza.pl/poznan/1,3603 ... redry.html
(tak, tak, wiem - Warszawa to metropolia innej klasy niż Poznań i nie powinniśmy porównywać się do takich karłów)
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Wyłączenie świateł i zlikwidowanie szlaku tranzytowego Mickiewicza-Słowackiego
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel