Na nowych światłach też ma być priorytet w ramach całego ciągu.Paweł D. pisze:A jak tam idzie wdrażanie priorytetu na Marymonckiej? I jak się nowe światła przy Zabłocińskiej w to wpasują....
Priorytety dla tramwajów
Moderator: Wiliam
- Solaris U10
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Uwzględnione. Były programy na stronie przetarguPaweł D. pisze:A jak tam idzie wdrażanie priorytetu na Marymonckiej? I jak się nowe światła przy Zabłocińskiej w to wpasują....
placem Narutowicza by się ZDM pochwaliłFlash8222 pisze:Będzie priorytet na pl. Wilsona.
http://zdm.waw.pl/aktualnosci/zmiany-w- ... cu-wilsona
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nie bądź wiśnia, napisz co tam (na Narucie) wymyślono 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nic nowego. Jedziesz od Zawiszy, czekasz przed Słupecką, wymieniasz pasażerów przed kościołem i... dostajesz kreskę.
ZDMowski standard, dlaczego się nim na stronie nie pochwalili?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Sam plac Narutowicza musiał tak skończyć. Inaczej zatrzymano by samochody przed przejściem, a to groziło rewolucją 
Jak ja się cieszę, że mamy kogoś takiego jak Pan Galas, gdyby nie on to za szybko na przystanki podjeżdżał, a tak to przynajmniej sprawia że tramwaje jeżdżą wolniej niż autobusy
Dzisiaj na 35 wyjechałem z pętli punktualnie, na pionowe do przecięcia jezdni na Powstańców musiałem poczekać jedyne dwie minuty. Oczywiście pionowe zapaliło się w momencie gdy pionowe świeciło też przy Piastów Śląskich, więc dojechawszy do przystanku musiałem czekać kolejne dwie minuty na pionowe, bo przecież dodatkowa faza zabiłaby jakąś biedną pandę, więc z pierwszego przystanku po pętli odjechalem tylko dwie minuty w plecy, gdyż rozkładowca usłyszał coś o priorytecie i dał dwie minuty na ten odcinek.
Właśnie. To tak w ramach szeroko pojętego zagadnienia przyspieszania tramwajów w mieście. Z tym się mega spieszyli, że o procedurach zapomnieli. Aż dziw, że drugiej strony placu nie ulepszono. Wierzę, że to przed nami.Glonojad pisze:Nic nowego. Jedziesz od Zawiszy, czekasz przed Słupecką, wymieniasz pasażerów przed kościołem i... dostajesz kreskę.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Fajnie, ze ktoś włączył światła przy Bródnowskiej.
Szkoda, ze kwitnie się tam 60 sekund w tramwaju na czerwonym.
Szkoda, ze kwitnie się tam 60 sekund w tramwaju na czerwonym.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
-
Stary Pingwin
Postój wyrównawczy, żeby motorniczy przed czasem nie wjechał na przystanek. Przecież jest priorytet i czasu mamy za dużo.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Priorytetu tam jeszcze nie ma.
A kiedy będzie? I czy w ogóle? Serio, 17 a 23 minuty jazdy to jednak -6. Ja 6 minut opóźnienia przeboleję, motorowi premii pewno nie.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
To chyba w sumie tutaj się nada. Gdzie następują powtórzenia światła takie jak przy Radiowej/Powstańców np?
- Piotrek_2274
A światło przy skrzyżowaniu 11 Listopada i Szwedzkiej przy wyjeździe z awaryjnej pętli w końcu się wzbudza? Na początku grudnia było wieczne czerwone na wyjeździe mimo obecności tramwaju.
-
Stary Pingwin