Okres prowadzenia robót nie oznacza okresu wyłączenia ruchu. Wołoska/Woronicza też jeszcze nie jest skończone.person pisze:1,4 km w 8 miesięcy? Mają rozmach...beni pisze:3 2016-03-16 2016-11-15 Remont torów tramwajowych w ul. Puławskiej odc. Malczewskiego - Rakowiecka Puławska
Plany remontowe Tramwajów Warszawskich
Moderator: Wiliam
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Plany remontowe na 2016: http://www.transport-publiczny.pl/wiado ... 51126.html

Czy w tym roku jest planowana wymiana zwrotnic przy pl. Starynkiewicza oraz dylatacji na wiadukcie mostu Poniatowskiego?
Tak. Chyba w sierpniu.
Czyli do sierpnia będziemy męczeni dwoma ograniczeniani na wiadukcie czy może dylatacje zostaną zrobione wcześniej.
Nie spodziewałbym się wcześniejszego zamknięcia.
Radujmy, może organizator zlituje się i dołoży minutkę do czasu przejazdu pomiędzy Muzeum Narodowym a Poniatowskim, tak jestem naiwny 
-
Stary Pingwin
Ostatnio jest odejmowanie minut.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Na 25 sobie odrobisz na Bródnie, albo dasz na plus jeden, a reszta sie nie liczy 
Czy bedzie przelotka koło Muzeum Narodowego?
Czy bedzie przelotka koło Muzeum Narodowego?
ŁK
Będzie nakładka po zachodniej stronie ronda Czterdziestolatka. Dylatacja ma być robiona w cieniu montażu nakładki.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
...który będzie właśnie zamknięty.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Fakt:) a nie mozna gdzies dalej tej nakładki? Miedzy Smykiem a palmą np...
ŁK
Dalej nie rozumiesz, dzięki nakładce wyłączony ruch będzie jedynie pomiędzy Zawiszą a Centralnym.