Powiedzcie koledze: co to jest PDPS?Paweł D. pisze: I to wszystko na dwóch torach PDPS-u?
Objazdy tramwajowe 2010
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Południowa Dzielnica Przemysłowa Służewiec. Kolega mkm101 trochę widocznie siedzi w poprzedniej epoce... ale wiadomo, o co chodzi ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie - tylko w szczycie. Poza szczytem 33 i 17 dają radę, ewentualnie któraś mogłaby mieć całodniowy rozkład co 5 minut.pawcio pisze:Cały dzień, cały tydzień czy z cięciem 1?
EDIT: Złośliwa ta cholera!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Myślę, że 15Glonojad pisze:Poza szczytem 33 i 15 dają radę, ewentualnie któraś mogłaby mieć całodniowy rozkład co 5 minut.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Solaris U10
Dopiero co w sąsiednim wątku skrytykowałeś ten pomysł (mojego autorstwa), a teraz zamieszczasz go tutaj?Glonojad pisze:To może 41 po mokotowskiej trasie 16?
Glonojad pisze:,Solaris U10 pisze:Czy 41 przejdzie na 5' częstotliwość? Jeśli nie, to można połączyć je z 16, eliminując jej mało sensowny przebieg oraz niepotrzebne dodatkowe blokowanie zwężenia.
Poza szczytem to będzie dla Bródna zbyt dużo do metra, ucierpi na tym Okopowa i cały ciąg obwodowy (pocięcie 1).
A, to zmienia postać rzeczy. Jest to najrozsądniejsze rozwiązanie w tym układzie.pawcio pisze:Podaż się tam zwiększy. Przecież 18 będzie podwójna w miejsce 16 na Żeraniu i 36 na Marszałkowskiej.mkm101 pisze:No cóż, skoro wg ZTM jest tam popyt na potrójniaki to na miejscu ZTM starałbym się nie zmniejszać podaży.
Co nie zmienia faktu że dramatycznie kłóci się z każdym z podanych przeze mnie aksjomatów ZTMu...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Aksjomaty da się odłożyć na półkę czasowo (jest jak uzasadniać w odpowiedziach na skargi), co nie znaczy, że można o nich zapomnieć w układzie stałym.
Uff! A i tak większe aksjomaty polegną w następnym etapie prac.mkm101 pisze:A, to zmienia postać rzeczy. Jest to najrozsądniejsze rozwiązanie w tym układzie.pawcio pisze:Podaż się tam zwiększy. Przecież 18 będzie podwójna w miejsce 16 na Żeraniu i 36 na Marszałkowskiej.
Co nie zmienia faktu że dramatycznie kłóci się z każdym z podanych przeze mnie aksjomatów ZTMu...
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Umiesz czytać? To przeczytaj mój post z 15:08, jedyne 7 godzin przed Twoim napisany.Solaris U10 pisze:Dopiero co w sąsiednim wątku skrytykowałeś ten pomysł (mojego autorstwa), a teraz zamieszczasz go tutaj?Glonojad pisze:To może 41 po mokotowskiej trasie 16?
Glonojad pisze:,
Poza szczytem to będzie dla Bródna zbyt dużo do metra, ucierpi na tym Okopowa i cały ciąg obwodowy (pocięcie 1).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Solaris U10
Po co te wycieczki osobiste? Rzeczywiście, odpowiadając na post z poprzedniej strony, który zawierał dokładnie tą samą propozycję co mój, nie widziałem Twojego ze strony następnej, w którym ją doprecyzowałeś i za to przepraszam. Liczę, że i Ty uczynisz to samo.Glonojad pisze: Umiesz czytać? To przeczytaj mój post z 15:08, jedyne 7 godzin przed Twoim napisany.![]()
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja tam nie widzę żadnej wycieczki osobistej ze swojej strony. Jeśli poczułeś się urażony - przepraszam.
I nie zgodzę się, że była to identyczna propozycja, bo ja zaproponowałem po trasie mokotowskiej puszczenie 41, która jest linią okresową, a nie całodzienną. To trochę co innego, niż połączyć ją z linią stałą (=ustalić).
I nie zgodzę się, że była to identyczna propozycja, bo ja zaproponowałem po trasie mokotowskiej puszczenie 41, która jest linią okresową, a nie całodzienną. To trochę co innego, niż połączyć ją z linią stałą (=ustalić).
- Thompson04
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dobre pytanie. Może już nie ma czego napawać i trzeba to zrobić, by przez te półtora roku tramwaje jeszcze pojeździły? Ale sądzę, że nie wiosną 2011, bo nikt nie da zgody na roboty przed wakacjami 2011 na skrzyżowaniach.