Komunikacja miejska na Gocławiu i Saskiej Kępie
Moderator: Wiliam
Fajne teoretyczne rozważania ale żadna rewolucja tego typu i tak nie ma żadnych szans na urzeczywistnienie.
Mnie na Gocławiu do szczęścia brakuje 5xx do Centrum (najlepiej przez TŁ) i poprawienie komunikacji wieczorami (koszmarnie pocięte ostanio 111 i 123 jeźdżące już od dwudziestej co 30 min. a dodatkowo w parze ze 111)
Mnie na Gocławiu do szczęścia brakuje 5xx do Centrum (najlepiej przez TŁ) i poprawienie komunikacji wieczorami (koszmarnie pocięte ostanio 111 i 123 jeźdżące już od dwudziestej co 30 min. a dodatkowo w parze ze 111)
- Colony
- Kontakt:
One niemal zawsze jeżdżą w parze i oprócz braku 5xx do Centrum są chyba największym bólem Gocławia, nie wiem co za idiota układał im rozkład. Podobnie jak poranny rozkład 509 i 416, które pojawiają się minuta po sobie. A jeśli tego nie robią to wynika tylko z korków na TS.Rosa pisze:(koszmarnie pocięte ostanio 111 i 123 jeźdżące już od dwudziestej co 30 min. a dotatkowo w parze ze 111)
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
Wydaje mi się, że linia 416 kwalifikuje się do reformy - takiej czy innej - i ten fakt jest przesądzony. Dlatego nie ma rozkładu skoordynowanego z 509.One niemal zawsze jeżdżą w parze i oprócz braku 5xx do Centrum są chyba największym bólem Gocławia, nie wiem co za idiota układał im rozkład. Podobnie jak poranny rozkład 509 i 416, które pojawiają się minuta po sobie. A jeśli tego nie robią to wynika tylko z korków na TS.
Z tych nowych propozycji dotyczących Goclawia nie bardzo podoba mi się że będzie 5 linii na patelnię z czego 117,507,514i E-5 będa jeździły Bora natomiast żadna Umińskiego ,mimo że os Wilga i Umińskiego mają z pewnością większe wykorzystanie niż os Iskra.
Ponadto na Umińskiego będa 3 linie na Saską (111, 303 i 509) natomiast na Bora 2 linie na Francuską.
Jakoś w końcu przydałoby się to uporządkować.
Ponadto na Umińskiego będa 3 linie na Saską (111, 303 i 509) natomiast na Bora 2 linie na Francuską.
Jakoś w końcu przydałoby się to uporządkować.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja bym próbował namówić ZTM na ten pomysł (bodajże zresztą twój) z 509 na Franciskiej i 507 na Saskiej. Z tego, co słyszałem, mogłoby to być całkiem realne.
A i na sprawę Umińskiego itp. też warto zwrócić im uwagę zawczasu. Tego typu drobiazgi mają sporą szansę na uwzględnienie przy wprowadzaniu większych zmian. Więc pisz maila!
A i na sprawę Umińskiego itp. też warto zwrócić im uwagę zawczasu. Tego typu drobiazgi mają sporą szansę na uwzględnienie przy wprowadzaniu większych zmian. Więc pisz maila!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to puścić 507 przez Umińskiego zamiast 509. Będzie 1 za 1...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Żadne 168
123 zostawić w spokoju
301 też
IMHO: 151 puszczamy Umińskiego - Fieldorfa - Bora - d.s.t.
509 prostujemy przez Bora d.s.t.
a o 507 można zapomnieć, ( a już napewno przy takim rozwiązaniu )
( jeśli ktoś wcześniej dawał taką propozycje to się pod nią podpisuje - nie wczytywałem się w temat
)
123 zostawić w spokoju
301 też
IMHO: 151 puszczamy Umińskiego - Fieldorfa - Bora - d.s.t.
509 prostujemy przez Bora d.s.t.
a o 507 można zapomnieć, ( a już napewno przy takim rozwiązaniu )
( jeśli ktoś wcześniej dawał taką propozycje to się pod nią podpisuje - nie wczytywałem się w temat
W życiu bywa różnie.. kwadratowo i podłużnie...
- Bastian
- Sułtan Maroka
To świętej pamięci. Rizone szybciej pisze, niż czyta...