Realizm mówi, że TW w sumie wszystko jedno, bo na wozokm 17 i 27 nie tracąPaweł D. pisze:Ja naprawdę bardzo bym chciał, aby MPWiK zapłacił a TW szybko przywróciły ruch. Ale bądźmy realistami...Glonojad pisze:A dlaczego TW mają wykładać? Awaria jest MPWiK, niech robi - jak mu było potrzebne, to nowe nakładki rozrywał ZDMowi pod pretekstem awarii.
Objazdy tramwajowe 2010
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
michael112
ZTM powinien zatem wydrukować objazdowe dechy, bo to jeszcze potrwa.
(jeśli się nie mylę, o zmianie cały czas informują tylko kartki pod dechami) I oczywiście poprawić mapy na swoich stronach, o czym już person wspomniał w odpowiednim temacie.
Swoją drogą, ciekawie wygląda teraz tramwajowa mapa Żoliborza i Bielan:
- północna Marymoncka: nieczynna z powodu budowy Mostu Północnego
- Słowackiego i Mickiewicza: nieczynna z powodu remontu wiaduktu nad Dw. Gdańskim
- Popiełuszki (a co za tym wszystkim idzie, także reszta Słowackiego i Marymonckiej): nieczynna z powodu awarii komory wodociągowej
W tych dzielnicach zostaje tylko ciąg Broniewskiego - Nocznickiego - Zaj. Zoliborz.
Swoją drogą, ciekawie wygląda teraz tramwajowa mapa Żoliborza i Bielan:
- północna Marymoncka: nieczynna z powodu budowy Mostu Północnego
- Słowackiego i Mickiewicza: nieczynna z powodu remontu wiaduktu nad Dw. Gdańskim
- Popiełuszki (a co za tym wszystkim idzie, także reszta Słowackiego i Marymonckiej): nieczynna z powodu awarii komory wodociągowej
W tych dzielnicach zostaje tylko ciąg Broniewskiego - Nocznickiego - Zaj. Zoliborz.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na dobrą sprawę to powinno się 17 zawiesić, a 33 wydłużyć do Woronicza z częstotliwością 3/5/6
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jak dla mnie, mogą zniknąć także z Broniewskiego. Istny festiwal kwadratowych kół - zupełnie jakby jesień byłamichael112 pisze:W tych dzielnicach zostaje tylko ciąg Broniewskiego - Nocznickiego - Zaj. Zoliborz.
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A mnie przeszkadzają wyjące ikarusy z R11 mimo, że mieszkam w drugiej linii zabudowy. I co z tego? Tyle samo, czyli nic.
około 16:10 na Narutowiczu stała 1 z trasa zmienioną druga brygada na Starzynskim około 16:40 z kartkai xero.piotram pisze:Są takie kursy. Dziś widziałem takiego, z kartkami xero na tablicach bocznych "Żerań Wschodni - pl. Narutowicza". Nie zauważyłem brygady, może wtyczka?maciek.dab859 pisze:Nie ma ani jednego takiego kursuWszystkie wydłużone do Żerania Wschodniego startują z Banacha
Bartosz Adamski
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
-
Stary Pingwin
Ooo, znów KF ci nawalaGlonojad pisze:A mnie przeszkadzają wyjące ikarusy z R11 mimo, że mieszkam w drugiej linii zabudowy. I co z tego? Tyle samo, czyli nic.
Weź se przypomnij kolego, kogo to hucznie obiecałeś ignorować... Czy też obietnica owa RZECZYWIŚCIE była konfabulacją*?
A skoro była - ad rem: Masz - jak zwykle zresztą - rację. Nic z tego nie wynika. Przecież nikt nie ma pretensji o wycie przekładni w 13N. Chyba, że na R11 mają jakąś tokarkę podikarusową, teoretycznie zdolną twe męki z tej tam drugiej linii zabudowy wyeliminować. Tylko na DTP wstydzili się pokazać. Nie to, co TW.
Mnie kwadratura tramwajowego koła nie przeszkadza w niczym - stwierdziłem fakt li tylko. Zaś teraz łączę się w bólu. Coś przeszkadza tobie tak bardzo, że łamiesz swoje własne - i to ogłoszone publicznie - zasady. Trudno, stało się. Ale na przyszłość - może zamiast ośmieszania - tak siebie jak i TW - warto by przeprowadź się do trzeciej linii zabudowy? Albo i dalej?
Żeby koło w wykonaniu TW było okrągłe i tak nikt nie śmie wymagać...
_____
*)
Zapraszam na pokład!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
nic nie nawalilo, po prostu zaczalem czytać forum bez zalogowania. Specjalnie dla Ciebie solennie obiecuję poprawę. Plonk.