fik pisze: ↑07 lut 2025, 20:10Petycje niech sobie piszą, to ich obywatelskie święte prawo. Ważne, żeby nikt przypadkiem nie pomyślał, że warto ją rozpatrzyć pozytywnie. Nie oczekujmy od pasażerów, że nie będą oczekiwać głupich rzeczy, oczekujmy że mądrzy ludzie, których opłacamy ze swoich podatków (znaczy wy opłacacie), będą potrafili głupie rzeczy odłożyć tam, gdzie ich miejsce.
Komunikacja miejska we Włochach
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie prorok, tylko 19 lat, 3 miesiące i 7 dni pracy dla jednostki miejskiej to jakieś doświadczenie jednak jest..,.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jedyna pociecha to fakt, że pętlę remontują po to, żeby stawały tam autobusy, a nie, żeby stała pusta. Więc żadna petycja raczej tutaj nie pomoże.ConecteM pisze: ↑27 mar 2025, 10:13I właśnie niedawno stowarzyszenie Bezpieczny i Zielony Ursus stworzyło petycję o utrzymanie tymczasowej trasy 127![]()
Nie wiem też dla której "innej linii" mieszkańcy chcą zrobić miejsce na pętli, bo nie napisali. Powrót 206?
I dyżurny argument, że autobus ma jechać wzdłuż kolei, "bo jak pociąg się popsuje".
-