Skrócone do Hynka? Tam już dziś jest niezły Meksyk na skręcie w stronę Marynarskiej
Objazdy i inne okresowe zmiany tras autobusów - 2025
Moderator: Wiliam
- ZielonyJamnik
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
Od Pl.Narutowicza do Banacha.
ŁK
Ale to dopiero od sierpnia.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Dzięki!
A od czerwca do końca lipca? Na południe od Banacha torów nie ruszą?
- ZielonyJamnik
To mógłby ktoś wpaść na pomysł, żeby wysłać podbijarkę na odc. Bitwy - Krakowska. Ewidentnie w ciągu ostatniego roku torowisko zaczęło się coraz mocniej wykrzywiać
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
No Narutowicz wszystkiego nie przyjmie. Na czerwiec (studenci) można było może jeszcze nakładkę do Kina Ochoty zrobić, puścić tam 25, a potem skasować nakładkę razem z 25. Tylko czy wystarczyłoby dwukierunków?
ŁK
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Od Zawiszy do Naruciaka też, nawet prefabrykaty w KZN zamówili. Niestety, w obecnej geometrii, bo niedasie nawet splotu na wlocie Grójeckiej zrobić.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nakładka na Och-Teatr będzie w czerwcu i lipcu ale nie dla 25 które nie powinno istnieć.

Podejrzewam że nakładka będzie dla 1 i 9 i to połowy bo więcej nie wyrobi.
tatra
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wydaje mi się że taki może być plan, bo na odcinku Korotyńskiego - Harfowa wysypano sporo nowego tłucznia, ale podbijarki, jak dotąd, nie było.ZielonyJamnik pisze: ↑15 maja 2025, 4:31To mógłby ktoś wpaść na pomysł, żeby wysłać podbijarkę na odc. Bitwy - Krakowska. Ewidentnie w ciągu ostatniego roku torowisko zaczęło się coraz mocniej wykrzywiać
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ale to tylko wlot samego placu. Na ciągu chyba nic poważnego robionego nie będzie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan