SIP na przystankach
Na FB TW chyba był nawet filmik z tym. Ale to było na Stegnach w dniu otwarcia. Może się skopiowało na miasto...?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak, już widziałem, dzięki za wyjaśnienia.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Jak długo potrwa awaria? Do dziś nie działa.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Dzisiaj widziałem na kilku przystankach, że zamiast najbliższych odjazdów wyświetlana była Polska flaga ze znakiem Polski Walczącej.
Tak jest od 1 sierpnia żeś Amerykę odkrył ...
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
- AdamKlocusky
- Kontakt:
W TW po prostu inaczej czas leci 
I będzie tak przez 63 dni? Po co ten komentarz "żeś Amerykę odkrył"? Wszystkie posty tutaj (zwłaszcza dot. obserwacji) można tak skwitować...
-
gfedorynski
Dobra - taka pierdółka: jak to możliwe, że na rondzie Babka jeden wyświetlacz pokazuje ikonkę dojeżdżającego tramwaju, a drugi biegnącego pasażera, one są przecież z tego samego czasu?
Wydaje mi się, że wszystkie wyświetlacze tak mają. Sekwencja jest taka - najpierw wagonik, później biegnący pasażer. Ikonki są wyświetlane jedna po drugiej.

-
gfedorynski
Też tak myślałem, ale wpatrywałem się intensywnie i nie doczekałem ludzika. Może to wyjątek, albo tak się złożyło akurat. No, ale to naprawdę nieistotna pierdółka.
Co się dzieje z ekranami przystankowymi na ZP Conrada (tramwajowym)? Zamontowane o ile dobrze pamiętam przed wakacjami, a dni, w które działały, można policzyć na palcach jednej dłoni